Pak je kans en kom gratis naar MOTORbeurs Utrecht 2020

Pak je kans en kom gratis naar MOTORbeurs Utrecht 2020

MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en is de poort naar de wereld van het motorrijden. Om de 36e editie te vieren – dat plaatsvindt van 20 t/m 23 februari 2020, heeft de organisatie een ludieke actie bedacht: kersverse motorrijders krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden. Iedereen die tussen MOTORbeurs Utrecht 2019 (17 februari 2019) en MOTORbeurs Utrecht 2020 (20 februari 2020) zijn/haar motorrijbewijs heeft behaald komt in aanmerking voor deze actie.

Eenmaal binnen, beslaat 65.000 m² vol motoren, kleding, accessoires, shows, nieuws en alles wat met motorrijden te maken heeft. Je ruikt, voelt en ervaart voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen, maar je kunt je ook laten informeren en een keuze maken uit het ruimte aanbod van nieuwe en gebruikte motoren, accessoires en kleding. De aanwezige importeurs en dealers worden onder andere aangevuld door motormedia, reisaanbieders en clubs. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals een opstapparcours met gratis motorrijles voor beginners, supermoto baan, stunt arena, electrocross, demonstraties, testparcours, steile wand en nog veel meer.

Martine Sterk, Brandmanager van MOTORbeurs Utrecht, laat weten: “Door MOTORbeurs Utrecht denkt heel Nederland in februari weer aan motorrijden. Het is dé plaats om je voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Bezoekers kunnen zich oriënteren op een nieuwe of gebruikte motorfiets en deze ook gelijk aanschaffen. Daarnaast kunnen motorliefhebbers inspiratie opdoen over alles wat met motorrijden te maken heeft, denk hierbij aan kleding, accessoires, reizen en trainingen. Ook kunnen ze er gelijkgestemden ontmoeten. Kortom, als echte motorrijder wil je dit niet missen.”

Scoor je ticket

MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 t/m 23 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Wees erbij en scoor je ticket (of voucher) via motorbeursutrecht.nl.

Gerelateerd nieuws

12-03-2020, 19:50

Ook 24H Fursten Forest afgelast vanwege gevolgen coronavirus Ook 24H Fursten Forest afgelast vanwege gevolgen coronavirus

Ook 24H Fursten Forest afgelast vanwege gevolgen coronavirus

Helaas moet de 24H Fursten Forest Offroad Race nu ook opzoek naar een andere datum door de gevolgen van het coronavirus. De wedstrijd in het Duitse Fürstenau zou dit weekend de seizoensopener worden van het NK Offroad Racing. “Het is met spijt in ons hart dat we de tweede editie van de 24H Fursten Forest […]

Lees meer

17-12-2019, 11:15

Pak je kans en kom gratis naar MOTORbeurs Utrecht 2020 Pak je kans en kom gratis naar MOTORbeurs Utrecht 2020

Pak je kans en kom gratis naar MOTORbeurs Utrecht 2020

MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en is de poort naar de wereld van het motorrijden. Om de 36e editie te vieren – dat plaatsvindt van 20 t/m 23 februari 2020, heeft de organisatie een ludieke actie bedacht: kersverse motorrijders krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs […]

Lees meer

19-09-2019, 06:22

Bernhard en Tom samen terug in Hellendoorn Rally Bernhard en Tom samen terug in Hellendoorn Rally

Bernhard en Tom samen terug in Hellendoorn Rally

Na een éénmalig uitstapje naar een Franse gravelrally vorig jaar is Bernhard ten Brinke weer van de partij in zijn thuiswedstrijd. De rallyrijder uit Zeddam start vrijdagavond bovendien voor het eerst sinds 2015 weer samen met zijn Dakar-navigator Tom Colsoul. Wevers Sport heeft een kersverse Skoda Fabia Evo klaargezet, die is voorzien van een spectaculaire nieuwe livery. “Een startlijst met 14 R5’s en veel nieuwe proeven; dat is toch geweldig. Ik ben blij dat ik weer van de partij ben.”

Lees meer

15-07-2019, 08:32

Winst voor Daklapack Rallysport in GTC Rally Winst voor Daklapack Rallysport in GTC Rally

Winst voor Daklapack Rallysport in GTC Rally

Dave Klaassen en co-piloot Jeffrey Spoor hebben afgelopen weekend de eerste editie van de GTC Rally Cross Country gewonnen, met een voorsprong van 4.11 minuten op Jerry van Langen. De derde plaats was voor Rick en Nienke Aarts met hun Bowler Wildcat. Foto's Peter Notenboom.

Lees meer

Rallyraid video's