Adverteren

Introductie Rallymaniacs.com: platform door en voor rallyrijders

Waar Nederlanders aan de start van een rally-raid evenement verschijnen, is Rallymaniacs voor mediaverslaggeving van de partij. ‘Le Dakar’ is het hoogtepunt van het jaar, met dagelijkse berichtgeving, nieuwsupdates, uitgebreide voor- en nabeschouwingen, inside stories, voicemails, foto’s en persoonlijke portretten.

(Inter-)nationaal present

Al in 1998 begon Rallymaniacs met de eerste berichtgeving over de Dakarrally. Sinds 2005 zijn we professioneel betrokken bij de grootste en belangrijkste rally van het jaar, en met een eigen persteam aanwezig. Rallymaniacs heeft de verslaggeving, fotografie en videografie verzorgd voor internationale teams en talloze Nederlandse Dakardeelnemers. Ook bij andere evenementen, zoals de Morocco Desert Challenge, Rallye du Maroc, Fenix Rally, Rallye Breslau, de Kalahari Rally is Rallymaniacs present. Nationaal vind u Rallymaniacs ook op diverse evenementen zoals het NK Offroad en de Dakar Preproloog. Rallymaniacs is zeer betrokken bij deelnemers en zodoende continu op de hoogte van wat er speelt in de rallysport. Een flink netwerk in de rallywereld, overige media, deelnemers, sponsoren en teams is daarvan een resultaat dat we koesteren.

Stijgende statistieken!

Rallymaniacs is het perfecte platform voor rallyrijdend Nederland. Sinds 2006 is de nieuwssite Rallymaniacs.nl in de lucht. De daaraan gelinkte sociale media hebben een uitstekende reputatie, met een trouwe bezoekersschare die ieder jaar groter wordt.

Totaalpakket

Rallymaniacs biedt een perfect platform voor uw rallypassie en de promotie van teams en sponsoren. Alle activiteiten van Rallymaniacs bieden exposure waarbij uw bedrijf door onze hoge ranking en specifieke doelgroep veelvuldig in de picture komt. Deze specifieke doelgroep bestaat voor het grootste deel uit mannen tussen de 25 en 60 met een passie voor auto’s en motoren, rallyraid, racesport. Avontuur, internationale oriëntatie en een actieve en gezonde levensstijl zijn ook kenmerkend voor deze sportieve doelgroep.

– Hét on-line platform voor de rallyraid sport: motoren, quads, buggy’s, auto’s, trucks

– Social media: Twitter (24.000 volgers in 3 talen), Facebook (ruim 24.000 volgers), Youtube (Rallymaniacs TV met zo’n 270.000 views)

www.soundcloud.com/radiorallymaniacs: met interviews vanuit allerlei rally’s, met 156.000 ‘plays’

– Diverse media: geschreven artikelen, video, foto’s, voicemails, radio, presentaties en televisie-items

– Continue exposure voor en door teams. Meer berichtgeving naar sponsoren

– Professionele achtergrondverhalen, interviews en portretten

– Content ook te benutten voor teamsites

Adverteren op Rallymaniacs.com middels een banner

Er zijn diverse opties om te banneren op Rallymaniacs.com. Meer weten? Neem contact op met Rallymaniacs:

E-mail: info@rallymaniacs.nl
Tel: +31 85 023 12 31