ASO vertelt over Dakar Rally 2024 in Eersel

Gepubliceerd op: 10-06-2023 08:43

Vrijdag avond 9 juni was de jaarlijkse Dakar Rally presentatie waar Dakar Rally Directeur David Castera in Nederland kwam vertellen over de plannen voor de rally van 2024. Nederlandse deelnemers en geïnteresseerden waren in grote getale aanwezig onder de zon in Eersel.

De locatie, het E3 strand in Eersel, en alle faciliteiten waren te danken aan een bekende gastheer, Janus van Kasteren. Aan het strand stonden Dakar voertuigen, de tent voor de presentatie was ruim ingericht met Dakar goodies en een headset met vertaling zodat alle Nederlanders de woorden van David Castera volledig zouden meekrijgen.

David Castera kwam niet alleen naar Eersel maar bracht ook het hoofd van het competitor department en de Nederlandse accountmanager mee waardoor alle geïnteresseerden en deelnemers vragen konden stellen. Castera sprak over de route voor 2024 zoals eerder al bekend werd en beantwoorde vragen over de ‘nieuwigheden’ die de ASO gepland heeft voor de Dakar Rally van 2024. Niemand minder van Janus van Kasteren zelf had vragen over de ‘48H Chrono Stage’ en zegt positief uit te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen.

De sfeer in Eersel was goed met een prachtige zon om van te genieten, heerlijk barbecue buffet en de onderlinge gesprekken tussen deelnemers, oud deelnemers en mogelijke toekomstige deelnemers. Buiten het nieuws over de Dakar Rally zelf kwam ook de datum voor de Nederlandse proloog van de Dakar Rally naar buiten. Noteer 12 november 2023 in je agenda en kom naar het E3 strand waar Rallymaniacs in samenwerking met E3 strand een prachtige dag vol Nederlands Rally geweld organiseert.