Persservice

Sinds enige jaren verzorgt Rallymaniacs in nauwe samenwerking met M-Press Productions een persberichtenservice. Aanvankelijk betrof het alleen persberichten en fotomateriaal voor deelnemers en teams in de Dakar Rally, maar inmiddels worden er ook bij kleinere rally’s berichten gemaakt.

De persberichtenservice begon in 2007 toen Marcel Vermeij en Natascha Kayser toen nog ieder op hun eigen terrein verslag deden van de Dakar Rally. Nadat de Dakar verhuisde naar Zuid-Amerika werd de samenwerking geïntensiveerd en werden de krachten en de jarenlange ervaring van beiden in de Dakar Rally gebundeld.

Met dagelijkse berichtgeving voor en over de teams bedienen wij inmiddels op grote schaal regionale, nationale en internationale media, die dankbaar gebruik maken van de foto’s en verslagen. De persberichtenservice werkt zodoende twee kanten op: publiciteit en exposure voor de teams, media die het nieuws en informatie in hapklare brokken aangeleverd krijgen.

De persberichtenservice kan diverse onderdelen beslaan. Het standaardpakket bestaat uit dagelijkse verslagen, indien gewenst rechtstreeks verstuurd via onze kanalen naar media en de eigen sponsors en relaties, en bivakfotografie. De berichten en foto’s worden uiteraard ook geplaatst op Rallymaniacs.com.

Het pakket kan worden uitgebreid met gesproken berichten in mp3-formaat, met actiefotografie vanaf de proef en met het verzorgen van alle social media (Facebook, Twitter, Instagram, website). Omdat iedereen eigen wensen heeft en wij graag maatwerk leveren, zijn de tarieven ook op maat.

Meer weten? Neem contact op met Marcel Vermeij.
Tel +31 6 484 08 035
E-mail: marcel.vermeij@rallymaniacs.nl