Persservice

Sinds kort verzorgt Rallymaniacs in nieuwe samenwerking met Blatter Media een persberichtenservice. Aanvankelijk betrof het alleen persberichten en fotomateriaal voor deelnemers en teams in de Dakar Rally, maar inmiddels worden er ook bij kleinere rally’s berichten gemaakt.

Met dagelijkse berichtgeving voor en over de teams bedienen wij inmiddels op grote schaal regionale, nationale en internationale media, die dankbaar gebruik maken van de foto’s, video’s en verslagen. De persberichtenservice werkt zodoende twee kanten op: publiciteit en exposure voor de teams, media die het nieuws en informatie in hapklare brokken aangeleverd krijgen.

De persberichtenservice kan diverse onderdelen beslaan. Het standaardpakket bestaat uit dagelijkse verslagen, bivak- & actiefotografie en video’s (interviews). De content wordt rechtstreeks verstuurd via de sociale media van Rallymaniacs naar media, de eigen sponsors en relaties. De berichten en foto’s worden uiteraard ook geplaatst op Rallymaniacs.com.

Het pakket kan worden uitgebreid met het verzorgen van alle social media voor jouw team (Facebook, Twitter, Instagram, website).

Meer weten? Neem contact op met Rallymaniacs:
E-mail: info@rallymaniacs.nl
Tel: +31 85 023 12 31