Slot Silk Way Rally: Van den Brink derde, Koolen negende

Lees meer...

De winst van de Silk Way Rally ging aan de neus van Martin van den Brink voorbij, maar aan de finish van de rally was de jarige Van den Brink dik tevreden met de derde plaats. “Het was een erg nuttige rally, waarin we veel hebben geleerd. En een podiumplaats met de nieuwe truck, waarmee we hebben laten zien dat we Kamaz aankunnen, is natuurlijk een geweldige prestatie.”

Lees meer

‘Beulen door de oneindige duinen van China’

Lees meer...

De dertiende etappe van de Silk Way Rally zit erop. De rit van Alashani naar Wuhai over zo’n 725 kilometer schiep meer duidelijkheid in het klassement. De vrijdag was een dag met problemen voor Martin van den Brink, maar ook positieve geluiden van de Nederlandse autorijders.

Lees meer

Lekke band speelt Martin van den Brink parten

Lees meer...

ALASHAN - Martin van den Brink heeft vandaag de leiding in de Silk Way Rally uit handen moeten geven. De Harskamper zag in de twaalfde etappe de Kamaz-trein voorbij razen. De rallyrijder van Mammoet Rallysport moest in de Chinese duinen bijna 20 minuten toegeven op etappewinnaar Eduard Nikolaev. Zijn Russische teamgenoot Airat Mardeev eindigde als tweede op 2.46 en is de nieuwe koploper in de rally. 

Lees meer

Mardeev grijpt de leiding in Silk Way Rally

Lees meer...

Na de afgelaste elfde etappe mochten deelnemers aan de Silk Way Rally donderdag verder met de rally. Een zandstorm zorgde dat de helikopters woensdag de lucht niet in konden De twaalfde etappe van Jiayuguan naar Alashan werd een uur later gestart zodat de helikopters veilig de deelnemers konden begeleiden.

Lees meer

Silk Way Rally blaast elfde etappe af door zandstorm

Lees meer...

Een zandstorm in het duinengebied bij Dunhuang heeft gezorgd voor annulering van de elfde etappe. De organisatie van de Silk Way Rally kon de helikopters niet de lucht in sturen en beoordeelde dat de veiligheid van de deelnemers niet gegarandeerd kon worden.

Eerder liet de organisatie al weten dat de etappe van woensdag zou worden ingekort met 22 kilometer. Deelnemers, assistentie, organisatie, medici en pers reizen vandaag gezamenlijk naar het bivak in Jiayuguan.

Vorige week werd ook de zesde etappe flink ingekort door kansen op storm.