Eind goed al goed voor Mammoet Rallysport in Silk Way Rally

Lees meer...

MOSKOU - ,,Eind goed, al goed,’’ zo reageerde een duidelijk opgeluchte Martin van den Brink na afloop van de zevende etappe in de Silk Way Rally. De Harskamper reed in de slotrit van de rally in Rusland ‘het vuur uit de sloffen’ en werd op een passende wijze beloond. Mammoet Rallysport keert met een overwinning op zak terug uit Rusland.

Lees meer

SWR2018 Stage 6: Al-Attiyah heeft weer 4x4, Karginov slaat slag

Lees meer...

Met eindelijk weer een Overdrive met vierwielaandrijving wist Nasser Al-Attiyah de voorlaatste stage te winnen, en schoof daarbij meteen door naar de tweede plaats in het algemeen klassement. Bij de trucks zat het er al een paar dagen aan te komen: Karginov wint de stage en gaat nu aan de leiding.  

Lees meer

SWR 2018 Stage 6: 4e tijd voor Mammoet Rallysport

Lees meer...

LIPETSK - Martin van den Brink heeft de Renault Sherpa van Mammoet Rallysport vandaag als vierde over de streep gebracht. De rallyrijder uit Harskamp kwam net tekort voor een nieuwe topklassering. ,,We hebben iets laten liggen op Nikolaev en Mardeev. We hadden misschien tweede kunnen worden. Maar dit is ook prima.’’

Lees meer

SWR 2018 Stage 4: IJzersterk optreden Mammoet Rallysport niet beloond met dagzege

Lees meer...

ASTRAKHAN - ,,We hebben goed gereden en er alles aan gedaan om te winnen. Het is net niet gelukt. Dat is jammer, maar we zijn tevreden.’’ Martin van den Brink klonk berustend na afloop van de vierde etappe in de Silk Way Rally. ,,Slechts 59 seconden verschil is niet veel. Maar we zijn wel tweede in plaats van eerste. Ook dat hoort bij deze sport.’’

Lees meer

Martin van den Brink tweede in drijfnatte en ingekorte derde etappe

Lees meer...

ASTRAKHAN - De mannen van Mammoet Rallysport hebben vanochtend in de derde etappe van de Silk Way Rally veerkracht getoond. Na de technische problemen van zaterdag en zondag stond Martin van den Brink vandaag met een frisse Renault Sherpa aan de start in Elista. De Harskamper eindigde als tweede.

Lees meer

Technische problemen spelen Mammoet Rallysport parten

Lees meer...

ASTRAKHAN - De eerste etappe in de Silk Way Rally is voor Mammoet Rallysport niet zonder problemen verlopen. ,,We hebben de nodige problemen gehad,’’ aldus Martin van den Brink. De Harskamper kreeg de maximale straftijd en kan een goede klassering in het klassement vergeten. Dmitry Sotnikov won de eerste etappe.

Lees meer

Mammoet Rallysport gaat voor podiumplek in Silk Way Rally

Lees meer...

Nadat het Riwald Dakar team zich terug moest trekken, is Mammoet Rallysport het enige overgebleven team uit Nederland in de Silk Way Rally 2018, die dit jaar geheel in Rusland verreden wordt. Martin van den Brink zal de strijd aangaan met Kamaz en Maz voor een plaats op het podium. 

Lees meer

Riwald Dakar Team blaast Silk Way af

Lees meer...

Het Riwald Dakar Team zal morgen wegens privé-omstandigheden niet aan de start verschijnen van de Silk Way Rally 2018. In de nacht van woensdag op donderdag heeft de 16 jarige zoon van Gert Huzink een ongeval gehad waardoor hij momenteel in het ziekenhuis ligt. Tijdens het schrijven van dit bericht is zijn toestand stabiel en wordt hij goed in de gaten gehouden door de artsen. Gert is naar omstandigheden positief over het komende herstelproces,maar uiteraard is dit een directe reden om per direct terug te vliegen naar Nederland om de rest van het gezin bij te staan. Gert, Martin en Rob wensen alle deelnemers veel succes met de zware rally in Rusland en hopen dat ze er volgend jaar weer bij kunnen zijn.

Foto: Riwald Dakar Team

  • 1
  • 2