Video Presentatie Silk Way Rally 2019

Lees meer...

VIDEO: Tijdens de presentatie van de Silk Way Rally 2019 spraken we met Martin van den Brink, Frédéric Lequien en Cyril Despres over de komende editie van de Silk Way Rally, die vanuit Kirkutsk in Siberië van start gaat. Voor het eerst kunnen motoren en quads ook meedoen, waarmee er voor veel rijders een compleet nieuwe uitdaging op de kalender komt.

Lees meer

Veelbelovend nieuw format Silk Way Rally 2019

Lees meer...

Tijdens de presentatieavond van de Silk Way Rally 2019 in Parijs op 21 november, werden meer details bekend gemaakt over het nieuwe format van de Silk Way Rally 2019. De negende editie gaat op 6 juli van start in Irkutsk, niet ver van de oevers van het Baikal meer. 

Lees meer

Presentatie Silk Way Rally 2019

Lees meer...

Met een vernieuwde route, een motor categorie, een nieuw contract met hoofdsponsor Gazprom en vernieuwde afspraken met de Chinese overheid, zet de organisatie van de Silk Way Rally vol in op de 2019 editie. Daarom wordt er in Parijs een presentatie gegeven op 21 november a.s..

Lees meer

Deelnemers Silk Way Rally China halverwege de rally

Lees meer...

Eerder dit jaar werd bekend dat de Silk Way Rally niet in dezelfde vorm kon bestaan als voorgaande jaren. Met een volledig Russische rally haakten er veel Aziatische deelnemers af, en mede om die reden organiseert dezelfde organisatie deze week een tweede Silk Way Rally volledig in China.

Lees meer

Eind goed al goed voor Mammoet Rallysport in Silk Way Rally

Lees meer...

MOSKOU - ,,Eind goed, al goed,’’ zo reageerde een duidelijk opgeluchte Martin van den Brink na afloop van de zevende etappe in de Silk Way Rally. De Harskamper reed in de slotrit van de rally in Rusland ‘het vuur uit de sloffen’ en werd op een passende wijze beloond. Mammoet Rallysport keert met een overwinning op zak terug uit Rusland.

Lees meer

SWR2018 Stage 6: Al-Attiyah heeft weer 4x4, Karginov slaat slag

Lees meer...

Met eindelijk weer een Overdrive met vierwielaandrijving wist Nasser Al-Attiyah de voorlaatste stage te winnen, en schoof daarbij meteen door naar de tweede plaats in het algemeen klassement. Bij de trucks zat het er al een paar dagen aan te komen: Karginov wint de stage en gaat nu aan de leiding.  

Lees meer

SWR 2018 Stage 6: 4e tijd voor Mammoet Rallysport

Lees meer...

LIPETSK - Martin van den Brink heeft de Renault Sherpa van Mammoet Rallysport vandaag als vierde over de streep gebracht. De rallyrijder uit Harskamp kwam net tekort voor een nieuwe topklassering. ,,We hebben iets laten liggen op Nikolaev en Mardeev. We hadden misschien tweede kunnen worden. Maar dit is ook prima.’’

Lees meer

  • 1
  • 2