Te Koop: T4 Racetruck + T5 Assistentietruck

Lees meer...

Zoek je een uitstekende wedstrijd- truck met een complete assistentie- truck voorzien van alle onderdelen? Dan is deze combinatie perfect: de GINAF X2223 4x4 wedstrijdtruck, opgebouwd voor de zwaarste rally- raids en de GINAF M3329 6x6 assistentietruck met alle onderdelen, gereedschappen en versnaperingen om de wedstrijd tot een succes te maken.

Lees meer

Te Koop: Rallycruiser T1 4x4 Centrum Ermelo

Lees meer...

Op zoek naar een betrouwbare auto geschikt voor amateurrally's zoals de Morocco Desert Challenge, het NKORR, de Balkan Breslau of een Oilibya Rally? Dan is een Rallycruiser een hele goede optie! Deze nieuw opgebouwde auto is er klaar voor. (foto van vergelijkbare auto, slechts als voorbeeld)

Lees meer

Te koop: Toyota Overdrive

Lees meer...

Deze auto is door het Belgische Overdrive gebouwd in 2013. In 2014 voorzien van de laatste specs en voldoet aan het 2016 FIA reglement. De Hilux heeft een 5 liter Lexus benzinemotor en alle rally-raid ervaring van Overdrive/Hallspeed onder de motorkap. 

Lees meer

Nu te koop: speciale Dakarvelgen

Lees meer...

Na enkele jaren testen heeft Pascal de Baar in samenwerking met Tribatyre en Maurik van den Heuvel een 3-delige velg met een vlak bed, een velgring en een beadlock ontwikkeld. De velg is voorzien van extra gaten voor koeling van de remschijven of trommels.

Lees meer

Rallymarktplaats

Rallymaniacs is natuurlijk dè site waar je een geprepareerde dakar truck auto of rallymotor kunt aanbieden. Regelmatig krijgen wij het verzoek materiaal op onze site te koop aan te bieden. Daarom is er nu een apart gedeelte op Rallymaniacs waar materiaal geplaatst kan kan worden.

Lees meer