Te koop: twee rallyklare containers

Lees meer...

Je ziet ze steeds vaker in rally-raids: kant en klare containers die ingericht zijn als mobiele werkplaatsen met alle mogelijkheden om te sleutelen en onderdelen te vervoeren. Makkelijk toegankelijk, met als bijkomend voordeel dat de truck die de containers vervoert de rest van het jaar gewoon gebruikt kan worden. Van Eerd Racing heeft er twee beschikbaar. 

Lees meer

Te koop: Mitsubishi Pajero Mivec Rally Raid

Lees meer...

4 x4 Centrum Ermelo biedt deze Mitsubishi pajero mivec rally raid aan. Een professioneel gebouwde rally auto, klaar voor grote wedstrijden zoals de Morocco Desert Challenge, Balkan Offroad, of het NKORR. Neem contact op voor meer info over deze unieke auto.

Lees meer

Nu te koop: speciale Dakarvelgen

Lees meer...

Na enkele jaren testen heeft Pascal de Baar in samenwerking met Tribatyre en Maurik van den Heuvel een 3-delige velg met een vlak bed, een velgring en een beadlock ontwikkeld. De velg is voorzien van extra gaten voor koeling van de remschijven of trommels.

Lees meer

Rallymarktplaats

Rallymaniacs is natuurlijk dè site waar je een geprepareerde dakar truck auto of rallymotor kunt aanbieden. Regelmatig krijgen wij het verzoek materiaal op onze site te koop aan te bieden. Daarom is er nu een apart gedeelte op Rallymaniacs waar materiaal geplaatst kan kan worden.

Lees meer