Svitko wint vierde proef op rij in Serres Rally

Lees meer...

KTM-rijder Stefan Svitko heeft in de korte vierde proef van de Serres Rally 2017 opnieuw de overwinning gegrepen. Svitko vergrootte zijn voorsprong fors door het uitvallen van een van zijn naaste concurrenten in strijd om de overwinning.

Lees meer

Keuringen Serres Rally 2017 afgerond

Lees meer...

De keuringen in de Serres Rally 2017 vonden plaats op zaterdag. De omstandigheden zijn warm, deelnemers beginnen na de showstart op zondag aan een rally met in totaal vijf nieuwe proeven en een uitstapje naar Bulgarije. Onder de deelnemers twaalf Nederlanders.

Lees meer

Serres Rally 2017 zondag van start

Lees meer...

Zondag a.s. gaat in het noorden van Griekenland de Serres Rally van start. Voor het eerst is Bulgarije in de route opgenomen met een bivak in de bergen van Belesitsa bij het plaatsje Petrich.

Lees meer

Serres Rally 2017: 27 augustus - 2 september

Lees meer...

Op 27 augustus gaat de 7e editie van de Serres Rally in Serres van start. De Serres Rally is één van de mooiste en meest betaalbare rally's op de kalender. Een echte enduro rally, geschikt voor motoren, quads en SSV's. Met uitdagende en afwisselende routes en intensieve navigatie puur op roadbook, dus zonder ondersteuning van een gps.

Lees meer