Van Pelt op het nippertje Smits voorbij in Serres Rally 2016

Lees meer...

Op de laatste dag is Robert van Pelt toch nog de beste Nederlander geworden in het klassement van de Serres Rally. Doordat Maikel Smits 5 minuten straftijd kreeg - niet duidelijk is waarom - zakte de debutant een paar plaatsen terug en ging Van Pelt hem voorbij. Van Pelt eindigde zodoende als zesde, Smits als zevende. De winst in de Serres Rally was voor Stefan Svitko. 

Lees meer

Vader en dochter Huigevoort genieten in Serres Rally

Lees meer...

Op de laatste dag van de Serres Rally zijn de paadjes te smal voor de SSV’s en quads. Voor Marcel en Lisa Huigevoort zit de rally in Griekenland er dus na zes dagen op. Zes dagen waarin vader en dochter ontzettend veel plezier hebben gehad met hun SSV: Marcel aan het stuur, Lisa met het roadbook. Het leverde hen een (voorlopige) 37ste plaats overall op.

Lees meer

Smits ook in vijfde etappe Serres Rally beste Nederlander

Lees meer...

De Israëliër Gev Sella had een uur en tien minuten nodig om de korte vijfde proef van de Serres Rally op zijn naam te schrijven. Maikel Smits deed vijf minuten langer over de 69 kilometer richting de kust en daarmee was hij opnieuw de beste Nederlander in de uitslagenlijst, op de zesde plaats deze keer. Alessandro Botturi, die gisteren niet finishte door een kapotte koppeling, stoomde dwars door het hele veld naar de tweede tijd.  

Lees meer

Jasper Riezebos doet het in de Serres Rally op het gemak

Lees meer...

Je zou, gezien de ervaring die hij inmiddels heeft, Jasper Riezebos hoger in het klassement van de Serres Rally verwachten dan op de veertiende plaats. Maar Riezebos vindt het prima zo. “Stefan Svitko, die nu aan de leiding staat, was de afgelopen Dakar tweede. Daar ga ik niet tegen rijden, want dan moet ik veel te veel risico’s nemen. Ik heb in mijn achterhoofd dat ik maandag weer gewoon aan het werk moet bij mijn baas. Ik kan me geen gekkigheid permitteren.”

Lees meer

Maikel Smits en Robert van Pelt wisselen stuivertje in Serres

Lees meer...

Was gisteren Robert van Pelt de beste Nederlander in de Serres Rally op de vijfde plaats, vandaag was die eer weggelegd voor Maikel Smits. De nieuwkomer - de Serres is pas Smits’ tweede rally - kon het tempo van de snelste mannen aardig bijbenen en finishte de derde etappe als vijfde. Van Pelt had problemen met zijn tripmeter en sloot de proef af met de achtste tijd.

Lees meer

Van Pelt in de top-5 op eerste serieuze dag Serres Rally

Lees meer...

Robert van Pelt nestelde zich op de eerste serieuze dag van de Serres Rally keurig in de top-5. Na 252 kilometer zwoegen door de bergen in het noorden van Griekenland had Van Pelt iets meer dan twintig minuten toegegeven op dagwinnaar en klassementsleider Stefan Svitko. Maikel Verkade kwam, nadat hij als zesde was doorgekomen, in de slotfase van de proef ten val en moest met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen opgeven.

Lees meer

Kort maar krachtig begin van Serres Rally

Lees meer...

Met een proefje van 37 kilometer van Metochi naar Melenikitsi is de Serres Rally begonnen. De eerste special, meer een proloog dan een echte stage, was niet moeilijk al moesten veel deelnemers weer even wennen aan het roadbook-rijden. Stefan Svitko, die sinds de Dakar weinig heeft gereden, had het het snelst onder de knie en schreef de eerste dag op zijn naam. Maikel Verkade was op de tiende plaats de beste Nederlander, maar hij later kreeg een tijdstraf aan zijn broek.

Lees meer

Nieuwe route voor 6e editie Serres Rally

Lees meer...

Op 28 augustus gaat in Serres, in het noorden van Griekenland, de 6e editie van de Serres Rally van start. Voor 2016 staat er een grotendeels vernieuwde route op het programma. Met een mooi deelnemersveld belooft het weer een interessante strijd te worden!

Lees meer

Presentatie Serres Rally 2016 woensdag 23 maart

Lees meer...

Van 28 augustus t/m 3 september wordt de 2016 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Rallymaniacs is sinds 2012 agent van de Serres Rally. Op woensdag 23 maart mei a.s. organiseren we een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Serres Rally. In samenwerking met van der Velden Motoren en Rally Bike Center biedt Rallymaniacs transport en service aan voor motoren en quads. 

Lees meer