Serres Rally 2018: 25 - 31 augustus

Lees meer...

Op 25 augustus gaat de 8e editie van de Serres Rally in Serres van start. De Serres Rally is één van de mooiste en meest betaalbare rally's op de kalender. Een echte enduro rally, geschikt voor motoren, quads en SSV's. Met uitdagende en afwisselende routes en intensieve navigatie puur op roadbook, dus zonder ondersteuning van een gps.

Lees meer

Keuringen Serres Rally 2017 afgerond

Lees meer...

De keuringen in de Serres Rally 2017 vonden plaats op zaterdag. De omstandigheden zijn warm, deelnemers beginnen na de showstart op zondag aan een rally met in totaal vijf nieuwe proeven en een uitstapje naar Bulgarije. Onder de deelnemers twaalf Nederlanders.

Lees meer

Serres Rally 2017 zondag van start

Lees meer...

Zondag a.s. gaat in het noorden van Griekenland de Serres Rally van start. Voor het eerst is Bulgarije in de route opgenomen met een bivak in de bergen van Belesitsa bij het plaatsje Petrich.

Lees meer

Met van der Velden Motoren naar de Serres Rally 2017

Lees meer...

Van 27 augustus t/m 2 september wordt de 2017 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Van der Velden Motoren biedt transport en service aan en heeft nog een paar plaatsen vrij! 

Lees meer