Sterk internationaal veld voor Serres Rally 2019

Lees meer...

Vandaag over twee weken gaat de negende editie van de Serres Rally van start. De laatste drie edities was de zege voor Slowaak Stefan Svitko, maar dit jaar lijkt het erop dat er serieuze concurrentie is met een paar hele snelle rijders. 

Lees meer

Nieuwe routes voor Serres Rally 2019

Lees meer...

Over ruim twee maanden gaat de Serres Rally van start. Na de start vanuit Serres verplaatst de rally op de derde dag richting Veria, wat ten westen van Thessaloniki ligt. De deelnemerslijst begint al aardig vorm te krijgen. Het Bas Dakar Team en Memotours zijn beiden present met een mooi aantal rijders. 

Lees meer

Serres niet langer het centrale punt in Serres Rally

Lees meer...

Traditiegetrouw was de standplaats van de Serres Rally het gelijknamige Griekse stadje Serres. Maar na acht jaar hebben de organisatoren gekozen voor een nieuwe standplaats in Veria. Het zorgt ervoor dat de rally naar nieuwe bestemmingen trekt met nieuwe gebieden en bovenal: nieuwe specials.

Lees meer

Serres Rally 2019: 28/08 - 03/09

Lees meer...

Op 28 augustus gaat de Serres Rally 2019 van start in het gelijknamige stadje Serres. Maar de finish is voor het eerst sinds het evenement werd verreden in 2012 niet in Serres. De organisatie zet een nieuwe koers met uit met de finish in het westen van Macedonië.

Lees meer