Serres Rally Dag 7: zware slotdag

Lees meer...

De deelnemers van de Serres Rally kregen het op de laatste dag nog even flink voor de kiezen met een echte enduro proef van negentig kilometer, die vooral in de eerste vijftien kilometer erg zwaar was. Het zorgde er echter niet voor dat er in de top drie iets veranderde, met Stefan Svitko als winnaar, gevolgd door Wesley Pittens en Paul Spierings.

Lees meer

Serres Rally Dag 6: lange special van 280 kilometer

Lees meer...

De 2018 editie van de Serres Rally is qua lengte van de specials beduidend zwaarder dan de voorgaande jaren. Met een special van 280 kilometer kregen de deelnemers het vandaag behoorlijk voor hun kiezen. Aan de top van het klassement geen wijzigingen.

Lees meer

Serres Rally Dag 5: Pittens en Spierings blijven volgen

Lees meer...

Het beeld blijft hetzelfde in de Serres Rally. Stefan Svitko bepaalt het tempo, en Wesley Pittens en Paul Spierings kunnen vooralsnog alleen volgen. Met een flink aantal rijders in de top twintig is het gemiddelde niveau bij de Nederlanders absoluut niet verkeerd.

Lees meer

Serres Rally Dag 2: Spierings beste Nederlander

Lees meer...

Achter topfavoriet Stefan Svitko is de strijd om de podiumplaatsen flink losgebarsten. Paul Spierings was met een vierde en een vijfde tijd in de twee specials van dag twee de beste Nederlander en is nu vierde in het algemeen klassement.

Lees meer

Serres Rally zaterdag van start met proloog

Lees meer...

Morgen staan er 84 motoren aan de start van de 2018 editie van de Serres Rally, met dit jaar een mooie Nederlandse inbreng waaronder vijf Dakar 2019 deelnemers met Wesley Pittens, Paul Spierings, Marcel Piek, Martien Jimmink en Herwin Hopmans. 

Lees meer

8e editie Serres Rally op 27 augustus van start

Lees meer...

Over ruim drie weken, op 27 augustus, gaat de 8e editie van de Serres Rally van start. Een motorrally met altijd uitdagende routes en lastige navigatie. Dit jaar met een mooie inbreng vanuit Nederland. Zo'n 15 rijders verschijnen aan de start, waaronder ook een aantal Dakar 2019 deelnemers. In totaal staan er zo'n 90 motoren op de deelnemerslijst. 

Lees meer

Met van der Velden Motoren naar de Serres Rally 2018

Lees meer...

Van 25 augustus t/m 31 augustus wordt de 2018 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Van der Velden Motoren biedt transport en service aan en heeft nog een paar plaatsen vrij! 

Lees meer

Serres Rally 2018: 25 - 31 augustus

Lees meer...

Op 25 augustus gaat de 8e editie van de Serres Rally in Serres van start. De Serres Rally is één van de mooiste en meest betaalbare rally's op de kalender. Een echte enduro rally, geschikt voor motoren, quads en SSV's. Met uitdagende en afwisselende routes en intensieve navigatie puur op roadbook, dus zonder ondersteuning van een gps.

Lees meer