Tuareg Rally inschrijving sluit op 15 januari a.s.

Tuareg Rally inschrijving sluit op 15 januari a.s.

Voor wie nog mee wil doen aan de 2019 editie van de Tuareg Rallye, die voor het eerst in Algerije verreden wordt, is er nog tot 15 januari tijd om daar werk van te maken. Want dan sluit de inschrijving! 

Een nieuw land met nieuwe uitdagingen, dat is de 2019 editie van de Tuareg Rallye. Ten opzichte van een jaar geleden zijn er al twee keer zo veel inschrijvingen, inclusief een mooi aantal racetrucks. De routes zijn veelbelovend, met o.a. de spectaculaire duinen van het Grand Erg Occidental. Er zijn verschillende routes voor de verschillende catgorieën, met verschillende moeilijkheidsniveau’s. 

Natuurlijk is Rallymaniacs er in maart ook weer bij om de fotografie en dagelijkse berichtgeving te verzorgen. Na de Dakar zullen we geregeld vooruitblikken op de Tuareg Rallye 2019! 

Gerelateerd nieuws

24-03-2019, 11:21

Nederlanders in Tuareg Rally zeer te spreken over Algerije Nederlanders in Tuareg Rally zeer te spreken over Algerije

Nederlanders in Tuareg Rally zeer te spreken over Algerije

Als rally was de Tuareg voor de Nederlandse deelnemers misschien iets te gemakkelijk, maar allemaal gaan ze met tal van ervaringen rijker weer naar huis. En nog belangrijker: ze genoten volop van wat Algerije allemaal te bieden heeft.

Lees meer

23-03-2019, 16:33

Geen grote veranderingen in laatste etappe Tuareg Rally Geen grote veranderingen in laatste etappe Tuareg Rally

Geen grote veranderingen in laatste etappe Tuareg Rally

Bij aanvang van de zevende en laatste etappe van de Tuareg Rally waren de kaarten al min of meer geschud. De drie rondes van 30 kilometer door de duinen van de Grand Erg Occidental - een gebied van in totaal 78.000 vierkante kilometer duinen - brachten nauwelijks nog veranderingen.

Lees meer

23-03-2019, 08:46

Eindeloze duinen in etappe 6 Tuareg Rally Eindeloze duinen in etappe 6 Tuareg Rally

Eindeloze duinen in etappe 6 Tuareg Rally

In de briefing werd het al gezegd en het roadbook toonde ook best wat duinen in de zesde etappe van de Tuareg Rally, maar het waren er uiteindelijk veel meer dan de deelnemers vooraf hadden gedacht.

Lees meer

21-03-2019, 18:48

Vijfde etappe Tuareg Rally ‘super leuke dag’ Vijfde etappe Tuareg Rally ‘super leuke dag’

Vijfde etappe Tuareg Rally ‘super leuke dag’

Vrijwel alle gezichten stonden op ‘joepie’ in het bivak van Taghit, waar de deelnemers van de Tuareg Rally terugkeerden na de vijfde etappe. Stuk voor stuk waren ze blij. “Wat een heerlijke dag.”

Lees meer

Rallyraid video's