Tuareg Rallye 2020 : 20 - 27 maart

b_600_0_16777215_00_images_14-TUAREG-RALLY_2020_Tuareg2020_route.png

De organisatie van de Tuareg Rally heeft de datum voor 2020 deze week bekend gemaakt. In de derde week van maart wordt de rally voor de tweede keer in Algerije verreden. De start is in Bechar, de finish in Timimoun. Timimoun is een historisch stadje bekend van de prachtige oase. 

Florian Rademacher zal Rainer Autenrieth opvolgen als eindverantwoordelijke van de Tuareg Rallye, terwijl Rainer nog wel verantwoordelijk blijft voor het maken van de roadbooks en natuurlijk Florian zal blijven ondersteunen in zijn nieuwe rol. 
Rademacher: ''Wij willen iedereen nog een keer bedanken voor alle lof die wij hebben mogen ontvangen voor de organisatie van de Tuareg Rally 2019. Het was een fantastische rally in een nieuw land, het prachtige Algerije. Een land met onbekende, verbazingwekkend mooie landschappen en indrukwekkende duin en rots combinaties. ''

100% special, geen verbindingen. 

Rademacher: ''Natuurlijk hebben wij ook aandachtig geluisterd naar jullie wensen, en welke kenmerken en landschappen jullie graag terug zouden willen zien. In 2020 gaan wij daarom nog meer gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden die Algerije te bieden heeft en hebben een compleet nieuwe route uitgestippeld. Vanuit Bechar, het beroemde woestijn metropool van Algerije, rijden we in 7 dagen via Beni Abbes, het grootste meer van de Algerijnse sahara, de Sebkhel el Melah, naar Timimoun, de beroemde oasis stad van in het centrum van de Sahara.

Op dit moment is de organisatie druk om de wijze van aanmelden en registratie te updaten naar een online en interactief registratiesysteem, zodat het in de toekomst mogelijk is om aanmeldingen en persoonlijke registraties volledig online af te handelen. Dit systeem zal naar verwachting binnen één maand volledig operationeel zijn. Via onderstaande link kunnen jullie alvast een startplaats reserveren. 

KLIK HIER VOOR DE LINK

Voordelen van een startplaats reservering

De reservering is kosteloos en geheel vrijblijvend. Een ander voordeel is dat je een korting van € 100,- ontvangt op de inschrijfkosten én verzekerd bent van een startplaats aangezien het aantal deelnemers voor de Tuareg Rallye 2020 is vastgesteld op een maximum van 150. Gezien het enthousiasme voor de Tuareq Rallye 2020, verwachten wij dat dit maximum snel wordt bereikt!

b_600_0_16777215_00_images_14-TUAREG-RALLY_2019_23_03_TRG19_23_3_0602.jpg