Tijdschema Tuareg Rallye 2020 bekend

Lees meer...

De eerste verkenningen zijn voltooid dus is er een volledig nieuwe route voor de Tuareg Rallye 2020 in de maak. Met indrukwekkende landschappen, uitdagende passages en geweldige bivakken die de onbeschrijfelijke sfeer van de Tuareg Rallye vormen.

Lees meer

Presentatie Tuareg Rallye 2020

Lees meer...

Afgelopen maart werd de Tuareg Rallye voor het eerst in Algerije verreden. Een nieuw avontuur met nieuwe routes door een prachtige woestijn. Kom naar de Tuareg Rallye 2020 presentatie op 3 oktober a.s. om er alles over te horen. 

Lees meer

Als kistrijder naar de Tuareg Rally

Lees meer...

Een rally uitrijden op de motor kan al een hele uitdaging zijn. Maar als kistrijder, zonder verdere assistentie, wordt het pas echt een uitdaging. Niet voor niets gelden in de Dakar de kistrijders als de grootste helden, die alom respect afdwingen. Voor wie ook die uitdaging aan wil gaan, kan nu ook als kistrijder naar de Tuareg Rallye.

Lees meer

Nieuwe route Tuareg Rallye 2020

Lees meer...

Met de verhuizing naar Algerije kan de Tuareg Rallye organisatie eindeloos nieuwe routes ontwikkelen. Achter de schermen wordt dan ook al hard gewerkt om voor 2020 weer een prachtige nieuwe uitdaging uit te werken. De start is in Bechar en de finish bij de beroemde oasis van Timimoun.

Lees meer

Tuareg Rallye 2020 : 20 - 27 maart

Lees meer...

De organisatie van de Tuareg Rally heeft de datum voor 2020 deze week bekend gemaakt. In de derde week van maart wordt de rally voor de tweede keer in Algerije verreden. De start is in Bechar, de finish in Timimoun. Timimoun is een historisch stadje bekend van de prachtige oase. 

Lees meer

Rainer Autenrieth geeft roer Tuareg Rallye door

Lees meer...

Al 21 jaar lang stond Rainer Autenrieth aan het roer van de Tuareg Rallye. Meer dan twintig jaar aan succesvolle rally edities in Marokko, en de meest recente 21 editie in Algerije. Een nieuw land, met nieuwe routes en extreem enthousiaste deelnemers.

Lees meer