Presentatie Rally Andalusie – binnenkort nieuwe datum

Presentatie Rally Andalusie – binnenkort nieuwe datum

Update 26 augustus: Helaas kan de presentatie die voor vanavond gepland stond geen doorgang vinden. eden hiervoor is dat de organisatie nog niet alle informatie beschikbaar heeft over de race. Dat zou niet lang meer moeten duren en zodra de informatie er is, maken we de nieuwe datum hier bekend!

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus, was het geen verrassing dat de Rallye du Maroc geen doorgang kan vinden. Echter, de organisatie heeft een alternatief opgezet: de Rally van Andalusië.

Deze rally, die van 6 t/m 10 oktober verreden wordt, bestaat uit een proloog en vier etappes met elk een lengte van zo’n 300 kilometer. Er zal bij de auto’s, SSV’s en trucks gereden worden met een digitaal roadbook, zoals dat ook voor de komende Dakar op de planning staat.

Voor motorrijders die zich willen kwalificeren voor de Dakar, telt de Rally van Andalusië nog steeds mee.  Natuurlijk is het Bas Dakar KTM Racing Team er ook bij om transport en service te verzorgen.

Meer weten over alle details van deze rally? Kom dan naar de presentatieavond in Boekel bij Bart van der Velden Motoren.

Meld je wel even van tevoren aan, zodat er rekening mee gehouden kan worden gezien de huidige omstandigheden met het coronavirus.

Stuur even een e-mail naar info@veldenmotoren.nl of een bericht naar Bart:06 412 66 324

Wanneer? wordt binnenkort bekend gemaakt
Waar? Bart van der Velden Motoren
De Vlonder 31
5427 DB Boekel
Hoelaat? Aanvang 20.00 uur / deuren open vanaf 19.00 uur
Aanmelden info@veldenmotoren.nl

Gerelateerd nieuws

26-08-2020, 08:50

Presentatie Rally Andalusie – binnenkort nieuwe datum Presentatie Rally Andalusie – binnenkort nieuwe datum

Presentatie Rally Andalusie – binnenkort nieuwe datum

Update 26 augustus: Helaas kan de presentatie die voor vanavond gepland stond geen doorgang vinden. eden hiervoor is dat de organisatie nog niet alle informatie beschikbaar heeft over de race. Dat zou niet lang meer moeten duren en zodra de informatie er is, maken we de nieuwe datum hier bekend! Gezien de huidige omstandigheden omtrent […]

Lees meer

11-08-2020, 17:35

Rallye du Maroc uitgesteld, alternatief in Andalusië Rallye du Maroc uitgesteld, alternatief in Andalusië

Rallye du Maroc uitgesteld, alternatief in Andalusië

David Castera, organisator van de Rallye du Maroc, heeft zojuist bekend gemaakt dat de Rallye du Maroc definitief niet verreden zal worden. Als alternatief heeft de organisatie (ODC) een alternatief bedacht: de rally van Andalusië. Deze wordt verreden van 6 t/m 10 oktober 2020. David Castera: De verspreiding van Covid 19 in Marokko, nog steeds […]

Lees meer

21-04-2020, 11:26

Rallye du Maroc 2020 past zich aan, introductie digitaal roadbook Rallye du Maroc 2020 past zich aan, introductie digitaal roadbook

Rallye du Maroc 2020 past zich aan, introductie digitaal roadbook

De corona crisis heeft het er voor de organisatie van de Rallye du Maroc niet makkelijker op gemaakt. Daarom heeft organisator David Castera besloten het format aan te passen. Zoals gebruikelijk is de rally vijf dagen lang. Echter, de start is niet in Agadir, maar in de regio van M’Hamid. De rally zal westwaarts gaan […]

Lees meer

17-10-2019, 15:00

Koolen krijgt eerste indruk van SSV: “Alsof je thuis op de bank zit” Koolen krijgt eerste indruk van SSV: “Alsof je thuis op de bank zit”

Koolen krijgt eerste indruk van SSV: “Alsof je thuis op de bank zit”

De naam Kees Koolen is onlosmakelijk aan de Dakar Rally verbonden, maar vorig jaar moest hij verstek laten gaan. Nu trekt de rally naar Saudi-Arabië en trok het avontuur Koolen toch weer. Samen met Jurgen van den Goorbergh gaat hij de Dakar Rally rijden in een SSV.

Lees meer

Rallyraid video's