Breslau Rallye krijgt steun van Poolse Auto- en Motorfiets Federatie

b_600_0_16777215_00_images_07-BRESLAU_2018_Leg1_Breslau18_1_460.JPG

De 25e editie van de Breslau Rallye is een reden om te vieren. Er is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de rally. Na 25 jaar staat de Breslau Rallye voor het eerst op de nationale sportkalender van de Poolse Auto- en Motorfiets Federatie PZM.

PZM is de "tailwind" voor Poolse coureurs. Zij vertegenwoordigen de internationale motorsportfederaties FIA (auto's, vrachtwagens en SSV's) en FIM (motorfietsen en quads) in Polen. Voor alle deelnemers verandert er niets, zelfs de prijzen blijven onaangetast. Wat nieuw is, is dat houders van FIA- of FIM-licenties en houders van nationale Poolse motorsportlicenties ook de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan de rally.

"We zijn blij en trots om in de PZM-kalender te worden opgenomen" zegt Alexander Kovatchev, organisator van de Breslau Rallye. "Dit is het resultaat van jarenlange vriendschappelijke samenwerking tussen de federatie en de rallyorganisator RBI. Het is een grote stap in de richting van een succesvolle toekomst voor de rallysport in Polen en voor verdere samenwerkingen met PZM."

De Poolse Federatie is ook goed te spreken over de samenwerking. "Dit is een grote mijlpaal in de samenwerking tussen PZM en Breslau Rallye. We hopen dat dit de basis is voor een groeiende en langdurige samenwerking" zegt PZM.