Breslau 500 dag 3

Lees meer...

De Breslau 500 is gisteren gefinisht. Winnaar bij de auto's is Frank Stensky (DE) met zijn Mercedes. Ronald Schoolderman legde toch nog beslag op een 5e plaats, ondanks het tijdverlies in de nachtstage. 

Lees meer

Breslau 500 dag 2

Lees meer...

Vandaag stonden er twee specials op het programma, met een lengte van 110 en 72 kilometer. Hoewel Schoolderman/Blankestijn als tweede auto aan de finish waren, zijn ze teruggevallen naar de zevende plaats in het algemeen klassement. Benny en Sander Dille kenden staan heel knap nog voor hen op een 6e plaats algemeen. 

Lees meer

Breslau 500: Dag 1

Lees meer...

De Breslau 500 is vandaag van start gegaan met een eerste proef van 67 kilometer. Bij de auto's finishten Schoolderman / Blankestijn met een 4e tijd. De winst was voor het Duitse duo Weimer / Trautsch met een Mercedes G500.

Lees meer

Breslau 500: technische keuring

Lees meer...

Vandaag vond in Dretyn (Polen) de technische keuring plaats van de Breslau Rallye en de Breslau 500. De Breslau 500 is een nieuw evenement, op de kalender gekomen als vervanging van de Duitse Baja 300 die niet meer verreden kan worden. Aan de start van de Breslau 500 staan diverse Nederlandse equipes. 

Lees meer

Breslau 500: drie dagen racen in Polen

Lees meer...

Iedereen kent natuurlijk wel de Breslau Rally in Polen, die begin juli verreden wordt. Nieuw dit jaar op het programma is de Breslau 500. Een 3-daags evement, met meer dan 500 kilometer special stages en een cross-country categorie voor alle klassen. 

Lees meer