Breslau Rallye 2019 dag 5

Lees meer...

De laatste etappe van de Breslau Rallye werd gewonnen door Mirjam Pol bij de motoren, en door Dave Klaassen bij de auto’s. De laatste etappe van de Breslau Rallye is altijd nog een lange en zware proef en telde dit jaar 182 kilometer. De aankomst was op de grote open vlakte waar vorig jaar nog gestart werd waardoor de deelnemers met snelle paden, over de tankbaan de laatste kilometers reden.

Lees meer

Mirjam Pol wint Breslau Rallye 2019

Lees meer...

Mirjam Pol reed al een aantal zeer sterke etappes en sluit de Breslau Rallye in Polen af met de winst in het algemeen klassement. De etappe van vandaag beloofde weer een lange en zware afsluiter te zijn van deze vijfdaagse rally.

Lees meer

Breslau Rallye 2019 dag 4

Lees meer...

De Breslau Rallye komt met de vierde etappe thuis in Drawsko. Ter gelegenheid van de 25ste editie is de militaire Polygoon opnieuw geopend. De deelnemers zien de mooiste delen ervan: de gigantische schietbanen, de weelderige bossen, het zand en de meest uitdagende navigatie in Europese rallyraids.

Lees meer

Breslau Rallye 2019 dag 3

Lees meer...

De derde etappe van de Breslau Rallye was er een die roet in het eten gooide voor velen. Niet alleen omdat het parcours vroeg op de dag erg glibberig was, maar ook omdat een uitbrandende buggy voor een opstopping zorgde.

Lees meer

Breslau Rallye 2019 dag 2

Lees meer...

Bij de auto's was de winst in de eerste etappe voor Ton Stoker. De tweede (korte) etappe werd gewonnen door Herman Jasper/Evert Blaauw, die nu aan de leiding gaan in het autoklassement. Brinky Rallysport met Rik van den Brink en Jan Peter Hartog is knap derde in datzelfde klassement. Bij de motoren zaten Bram van der wouden en Mirjam er weer goed bij met een 5e en 9e tijd vandaag.

Lees meer

Breslau Rallye 2019 Dag 1

Lees meer...

De eerste dag van de Breslau Rallye is goed verlopen voor een aantal Nederlanders. Bij de motoren was Bram van der Wouden de snelste Nederlander, met een achtste tijd. Bij de auto's deden Herman Jasper en Rik van den Brink het prima met een respectievelijk 4e en 10e tijd.

Lees meer

Rallye Breslau 2019 Technische keuring

Lees meer...

Een kleine indruk van de technische keuring van gisteren. Vandaag begint de dag met een showstart in Miastko, waarna de deelnemers aan de eerste special van de rally beginnen. Voor de motoren, quads en trucks is deze 105 kilometer lang, voor de auto's zit er een extra lus waardoor de special 146 kilometer lang wordt.

Lees meer

Breslau Rally 2019: Herman Jasper gaat voor het podium

Lees meer...

De meeste teams in de Breslau Rallye reizen vandaag af richtung het eerste bivak in Gwda Wielka, in het noord-westen van Polen. Zaterdag en zondag vinden daar de technische keuringen plaats. Het DORRT (Dutch Off Road Rally Team) met Herman Jasper en Evert Blaauw is er bij en gaat voor een podiumplaats.

Lees meer

  • 1
  • 2