Rally Albania 2016 dag 7

Lees meer...

De Rally Albania is zaterdag in Tirana gefinisht. Bij de motoren was de winst voor de altijd snelle Thorsten Kayser. Nederlands succes was er bij de quads. Twan de Rijke ging de hele week al aan de leiding en pakte de eindzege in het klassement.  

Lees meer

Rally Albania 2016 Dag 6

Lees meer...

De langste dag van de Rally Albania met 475 kilometer, bevatte uiteindelijk maar 1 special met een lengte van 39 kilometer. Door een fout in het roadbook werd de eerste special van de dag geannuleerd.

Lees meer

Rally Albania 2016 Dag 5

Lees meer...

Dag 5 in de Rally Albania was een korte. Een veredelde rustdag in aanloop naar de lange en zware etappe van vrijdag. De special had een lengte van 35 kilometer, en werd gewonnen door Slowaak Boris Vlha. Joris van Dyck reed een zeer knappe 3e tijd!

Lees meer

Rally Albania 2016 Dag 4

Lees meer...

De vierde dag (en deel 2 van de marathonetappe) in de Rally Albania bestond uit 2 specials. In de eerste special, die ruim 100 kilometer lang was, verloor een deel van de top-10 rijders flink wat tijd door navigatieproblemen. 

Lees meer

Rally Albania 2016 dag 3

Lees meer...

Dinsdag is het eerste deel van de marathonetappe verreden. De weersomstandigheden worden steeds iets beter, maar zeker de laatste special was een lastige met veel diepe moddersporen door een bos. 

Lees meer

Rally Albania 2016: dag 2

Lees meer...

Update: 23.00 uur:  Op de 2e dag in de Rally Albania werd de gehele top 5 in het dagklassement bezet door Italianan. Joris van Dyck, die als 24e van start ging, kende een prima dag met een 6e tijd. 

Lees meer

Rally Albania 2016: Dag 1

Lees meer...

''Een echt Albanie dagje! '' Zo omschreef Jonathan Velema de eerste etappe in de Rally Albania. Het laatste deel van de dag viel letterlijk in het water voor de deelnemers, door zware regenbuien. 
Foto's: Alessio Corradini

Lees meer

Rally Albania 2016: proloog

Lees meer...

Zaterdag is in Tirana de 2016 editie van de Rally Albania van start gegaan met een korte proloog van 2 kilometer. Zondag gaat de rally pas echt van start met 2 specials van respectievelijk 123 en 110 kilometer.
(foto's Alessio Corradini)

Lees meer