Rally Albania 2018: finish

Lees meer...

De Rally van Albanië is afgelopen zaterdag gefinisht. Het leek een zekere overwinning te gaan worden voor Slowaak Boris Vlha, die vanaf de eerste dag aan de leiding ging. Maar op de voorlaatste special ging het toch nog mis, en pakte Ferdinand Kreidl (AUT) de overwinning bij de motoren. Beste Nederlander was Jonathan Velema met een fraaie 5e plaats. 

Lees meer

Rally Albania 2018 Dag 3 en 4

Lees meer...

et zijn lange dagen in Albanië. De marathonetappe zit er inmiddels op en de deelnemers maken zich op voor de langste dag van de rally op vrijdag die 420 kilometer lang is. In de uitslagen  (bijgewerkt t/m dag 3) staat Boris Vlha nog steeds aan de leiding bij de motoren. Beste Nederlander is Jonathan Velema op een 8e plaats, ondanks het feit dat hij zeven minuten verloor. Gisteren, met een betrekkelijk snelle dag, reed hij knap de 2e tijd!  

Lees meer

Rally Albania 2018 Dag 2

Lees meer...

De Rally Albania is goed onderweg na een lange dag. De deelnemers moesten 2 specials rijden, de dag was met in totaal 360 kilometer de op één na langste dag van de rally(in kilometers). Bij de motoren gaat Boris Vlha nog steeds aan de leiding. Jonathan Velema had een goede dag. Na een 8e tijd rukt hij op naar een 6e plaats algemeen. 

Lees meer

Rally Albania 2018 Dag 1

Lees meer...

Op zondag 10 juni is de Rally Albania van start gegaan met de eerste special. Met meteen een mooi resultaat voor Maurice Ubachs die een 2e tijd reed bij de auto's. Peter Groneschild was de snelste man bij de quads, en Jonathan Velema was beste Nederlander bij de motoren met een 7e tijd. 

Lees meer

2018 editie Rally Albania van start

Lees meer...

Vandaag gaat in Tirana de Rally Albania van start. Na de openingsceremonie beginnen de deelnemers aan een proloog van 160 kilometer die de deelnemers naar het bivak brengt in het noodoostelijker gelegen Dibër.

Lees meer