Bernhard ten Brinke boekt progressie op weg naar Dakar Rally

Lees meer...

Zoals voorspeld kreeg Bernhard ten Brinke niets cadeau in de Rally van Marokko. De ‘mini Dakar’ door de Sahara bleek opnieuw veeleisend voor rallywagen, coureur én navigator. Na 6 dagen rallyrijden finishte de rallyrijder uit Zeddam met navigator Stéphane Prévot als 12e algemeen. “Met de eindklassering ben ik niet geheel tevreden, maar dit was absoluut een goede voorbereiding op de Dakar Rally.” 

Lees meer

OiLibya Rally 2017: Al-Attiyah slaat terug tijdens ingekorte etappe

Lees meer...

Nasser Al-Attiyah heeft tijdens de derde etappe van de OiLibya Rally van Marokko goede zaken gedaan. Hij pakte in het klassement meer dan een minuut terug op Sebastien Loeb.

De proef van zondag werd flink ingekort door de wateroverlast in het gebied rond Erfoud. Het heeft in de afgelopen dagen enorm veel geregend waardoor de proef van zaterdag ook al eerder gestopt moest worden. Het eerste deel van de etappe op zondag werd eveneens geschrapt. Daardoor hadden de deelnemers een flinke verbinding voor de wielen om bij de start van de B-proef te komen.

Lees meer

Martin van den Brink moet strijd in Oilibya Rally staken

Lees meer...

ERFOUD - Het team van Mammoet Rallysport heeft wegens technische problemen de strijd in de Oilibya Rally moeten opgeven. Martin van den Brink, Wouter Rosegaar en Richard Mouw kwamen vrijdagmiddag tot stilstand in een moeilijk toegankelijk deel in de woestijn en het gebergte rond Erfoud. Zondag, aan het einde van de middag, keren de mannen van Mammoet Rallysport weer terug in het bivak in de omgeving van Erfoud.

Lees meer

OiLibya Rally 2017: Koolen wint Super Stage

Lees meer...

Kees Koolen heeft donderdag de proloog in de OiLibya Rally van Marokko op zijn naam geschreven. De Barren Racing-rijder was over de proef van twaalf kilometer sneller dan Sebastien Souday en concurrent Rafal Sonik. 

Lees meer

Bernhard ten Brinke wacht serieuze slijtageslag in Marokko

Lees meer...

De startlijst van de Rallye du Maroc 2017 bevat vrijwel de gehele wereldtop. Ook voor Bernhard ten Brinke is de 6-daagse rally door Marokko een belangrijke tussenstop op weg naar de Dakar Rally 2018. “Deze wedstrijd lijkt het meest op wat we in Zuid-Amerika tegen zullen komen. Dit belooft een zware en lange wedstrijd te worden; een serieuze test en dat is precies wat Stéphane (Prévot, zijn Belgische navigator, red.) en ik nodig hebben om nog meer een team te worden.”

Lees meer

OiLibya Rally eert winnaars uit verleden

Lees meer...

Ter ere van de tiende editie van de OiLibya Rally Marokko eert organisatie NPO Events de komende maanden de winnaars uit het verleden. Ook zijn de eerste verkenningen afgerond voor de OiLibya die op het programma staat van 4 tot 10 oktober 2017.

Lees meer