Bernhard ten Brinke toont potentie met tweede plaats

Lees meer...

Bernhard ten Brinke en Tom Colsoul hebben de Oillibya Rally van Marokko afgesloten met een fantastische tweede plaats op de laatste special stage. De ijzersterke finish betekende ook een sprong voorwaarts in het algemeen klassement van drie plaatsen, waardoor Bernhard en Tom eindigen als negende in de Overdrive Toyota. “Het is een leerzame en goede rally geweest. Laat de Dakar Rally 2016 maar komen.”

Lees meer

Van Loon is klaar voor Dakar na nieuwe mijlpaal in Marokko

Lees meer...

De laatste stage van de OiLibya Rallye du Maroc is moeilijk. Speedzones, een erg tricky bergpad en gevaarlijke bochten vormen het decor richting de finish in Agadir. Tijdens de laatste proef behalen Erik van Loon en Wouter Rosegaar een nieuwe mijlpaal in hun cross country carrière, namelijk een snelste tussentijd!

Lees meer

Geen gekke dingen doen op weg naar de finish

Lees meer...

Kapot rijden kan altijd nog, zei Gerrit van Werven tegen Gerrit Zuurmond en Klaas Kwakkel bij het vertrek voor de laatste etappe van de OiLibya Rally. Met andere woorden: we gaan het rustig aan doen en geen gekke dingen doen. “Twee uur goedmaken lukte toch niet meer,” stelde Van Werven nuchter vast.

Lees meer

Martin van den Brink wint Oilibya Rally

Lees meer...

Martin van den Brink heeft de Oilibya Rally 2015 gewonnen. De Harskamper eindigde vandaag als tweede, maar de eindoverwinning kwam geen moment in gevaar. Naaste concurrent Ales Loprais won de etappe, maar Van den Brink volgde de Tsjech op 1 seconde.

Lees meer

Sunderland, Al-Attiyah en Van den Brink winnen de OiLibya Rally

Lees meer...

Weinig drama in de slotfase van de OiLibya Rally in Marokko. Alle leiders hielden de wielen op het parkoers vandaag en zouden hun klassement behouden tot op de finish. Het meest spannend werd het in de slotetappe in de categorie trucks. Ales Loprais versloeg Martin van den Brink na 237 kilometer met een seconde.

Lees meer

De Rooy tevreden met test, resultaat en teamwork

Lees meer...

Hoewel Gerard de Rooy op een beter resultaat had gehoopt voor zichzelf, was de captain van Team Petronas Iveco De Rooy een tevreden man aan de finish van de OiLibya Rally. “Het is jammer dat we niet hebben gewonnen, maar vier trucks in de top 5 is zeker niet slecht. We hebben een goede rally gehad, maar we hadden een beetje pech met de banden. Het is goed om te weten wat werkt en wat niet.”

Lees meer

Van den Brink: Hele dag trappen om winst zeker te stellen

Lees meer...

Martin van den Brink was knap zenuwachtig geweest aan de start van de laatste etappe van de OiLibya Rally. Hij wist dat hij 237 kilometer lang moest vechten voor wat hij waard was om zijn voorsprong op Ales Loprais te verdedigen en de overwinning in de OiLibya Rally zeker te stellen.

Lees meer

Walkner wereldkampioen in eerste rally-seizoen

Lees meer...

Slechts een ruim jaar na zijn debuut in een rally-raid is Matthias Walkner wereldkampioen geworden. In de laatste etappe van de OiLibya Rally eindigde de Oostenrijker als derde, terwijl zijn belangrijkste rivaal, Pablo Quintanilla, al vroeg in de etappe viel.

Lees meer

Bernhard ten Brinke knap zesde na dag laagvliegen

Lees meer...

De opmars van Bernhard ten Brinke en Tom Colsoul in de Oilibya Rally van Marokko resulteerde vandaag in de beste dagklassering tot nu toe. Op de vierde special stage van de loodzware woestijnrally noteerden Bernhard en Tom een prachtige zesde tijd. In het algemeen klassement is de progressie ook zichtbaar met een twaalfde plaats, een winst van drie plaatsen.

Lees meer