Presentatie Rallye du Maroc / Enduro Cup 27 juni a.s.

b_600_0_16777215_00_images_03-OILIBYA-MAROC_2018_Leg5_RDM18_Leg5_0159.JPG

Als motorrijder meer weten over de Rallye du Maroc? Kom dan op donderdagavond 27 juni naar van der Velden Motoren in Boekel. Eric Verhoef praat je bij wat deze rally allemaal te bieden heeft, en wat er benodigd is om mee te doen. Bart van der Velden is er in oktober ook bij met zijn serviceteam.

Voor de motorrijders die liever met een enduromotor de Rallye du Maroc willen rijden, is er de Enduro Cup. Hierbij is de actieradius een stuk kleiner is dan in de rally categorie. Meer weten? Kom dan de 27e naar Boekel. Eric Verhoef en Bart van der Velden kunnen je er alles over vertellen.

Waar?  v.d. Velden Motoren
           De Vlonder 31
           5427 DB Boekel

Aanvang: 20.00 uur

Interesse? Stuur dan even een kort mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ENDURO CUP Categorie

De Enduro Cup categorie is bedoeld voor enduro rijders die de wereld van rally-raid willen ontdekken.

Met of zonder assistentie: de organisatie biedt aan om je kist met spullen, een set wielen en je persoonlijke bagage te vervoeren van Fes naar het bivak en terug. Er wordt speciaal een truck ingezet voor de rijders in de Enduro Cup, voorzien van gereedschappen en benodigdheden zodat je zelf je onderhoud aan je motor kunt doen. Op die manier kun je op een comfortabele manier kennis maken met de wereld van rally-raid, tussen alle professionals die er ook zullen zijn. Met een verplichte benzinestop na iedere 90 kilometer, kun je rijden met een originele tank en de motor echt licht houden. Dat is veilig en scheelt je extra kosten bij de preparatie van je motor. Bart van der Velden kan je alles vertellen over de opbouw van het roadbook, tripmeter en gps, welke apparatuur verplicht is enz. enz.. 

 

b_600_0_16777215_00_images_03-OILIBYA-MAROC_2018_Leg4_RDM18_Leg4_0664.JPG