Price en Al Attiya winnen Rallye du Maroc

Lees meer...

De laatste etappe van Rallye du Maroc bleek zeker geen ereronde te zijn. De dagoverwinningen gaan naar Ricky Brabec (Honda) en Carlos Sainz (MINI) maar de overwinningen in het algemeen klassement gaan naar Toby Price (KTM) en Nasser Al Attiya (Toyota).

Lees meer

Al Attiya wint Rallye du Maroc, Przygonski wereldkampioen

Lees meer...

Nasser Al Attiya wint voor de vijfde keer op rij Rallye du Maroc en is daarmee de favoriet voor de Dakar Rally in Januari. "Het is ongelofelijk dat we onze vijfde achtereenvolgende Rallye du Maroc hebben kunnen winnen. Ik ben zo blij met onze prestaties hier en onze nieuwe auto is de hele week erg sterk geweest. "verteld Nasser Al-Attiyah. De dag overwinning gaat naar Carlos Sainz in de nieuwe MINI buggy.

Lees meer

Etappe van vandaag: Etappe 5 Rallye du Maroc

Lees meer...

Vandaag leggen de deelnemers de laatste kilometers van Rallye du Maroc 2018 af. Zowel de motoren als de auto’s beginnen in de vroegte met een lange verbinding van 259 kilometer terug naar Fez om vervolgens nog twee specials te rijden. De specials zijn de laatste dag gelijk voor beide categorieën met 198 kilometer voordat de deelnemers voor het laatst over de finish komen.

Lees meer

Despres wint, veel schade voor de concurrentie

Lees meer...

Toby Price wint het tweede deel van de marathon etappe, en daarmee de voorlaatste etappe van de Rallye du Maroc. Bij de auto’s bleek de vierde etappe een ware slijtageslag te zijn. Zowel Ten Brinke als Van Loon stonden kapot, Cyril Despres was de snelste in de MINI.

Lees meer

Etappe van vandaag: Etappe 4 Rallye du Maroc

Lees meer...

De vierde etappe van de Rallye du Maroc start vanaf het bivak in de duinen van Merzouga en eindigt in het bivak in El Chergui ten noorden van Erfoud. De etappe voor de motoren gaat over 294 kilometer aan special en slechts 23 kilometer verbinding. De auto’s leggen eerst 7 kilometer aan verbinding af en rijden daarna 342 kilometer special. De eerste rijder vertrekt vandaag om 08:00 lokale tijd (09:00 NL tijd).

Lees meer