Hopmans finisht met goed gevoel in proloog Merzouga Rally

Lees meer...

Na negen minuten en vijf seconden zette Herwin Hopmans zondag de klok stil aan het eind van een korte proloog. Het was het korte maar krachtige begin van de 2018-editie van de Merzouga Rally. Na afloop was Hopmans positief over zijn eerste competitieve kilometers: “Ik zat er wel lekker bij.”

Lees meer

Dakar Rally-winnaars aan de start in Merzouga Rally

Lees meer...

Toby Price, Sam Sunderland en Mathias Walkner komen over een maand aan de start in de Merzouga Rally. De drie meest recente Dakar-winnaars nemen het daar op tegen de mondiale top. Ook is er belangstelling van een aantal Nederlandse rijders waaronder Paul Spierings en Herwin Hopmans.

Lees meer

Martin van den Brink sluit Merzouga Rally succesvol af

Lees meer...

Martin van den Brink heeft voor de tweede keer in successie de Merzouga Rally uitgereden. De Harskamper verruilde net als vorig jaar de Renault truck voor een motorfiets. ,,Het was een pittige week. Ik ben blij dat ik de streep heb gehaald. Volgend jaar kom ik zeker terug, maar dan in een Buggy en samen met mijn zoon. Dat is nu zeker. Ik heb genoeg van die stenen en het kamelengras.´´

Lees meer

Merzouga Rally : de finish

Lees meer...

Met een spectaculaire massastart van de motoren en quads ging de laatste special van de Merzouga Rally van start. Een laatste ronde van vijftig kilometer door de duinen. De winst in de laatste special was voor De Soultrait, die ook de overwinning pakte. De eerste grote zege voor de Fransman. 

Lees meer

  • 1
  • 2