Veel spektakel op zesde editie 4WD Festival

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_4wdfestival_2017_DEF_4WD_Festival_2017_Flyer.jpg

Het 4WD Festival is in 2017 terug op de kalender van de autoliefhebber. En hoe! Na  vijf succesvolle edities staat Oss op 10 september wederom in het teken van alles dat 4x4 is. Diverse automerken tonen hun nieuwste modellen, er zijn rallyauto’s en Dakartrucks te zien en natuurlijk is er veel spektakel tijdens de diverse demonstratieritten. Geen off-road fan mag het 4WD Festival dan ook missen! 

Dakar

Belangrijk onderdeel van het 4WD Festival is het standhoudersdorp, waar van alles te vinden is op het gebied van off-road kleding, over off-road vakanties, voor het verfraaien van je 4x4, maar ook voor het serieuzere terreinrijden. Kopen kan, rijden natuurlijk ook! Tijdens het evenement is er ruimte voor 250 4x4’s, die op een uitdagend off-road parcours -onder begeleiding- aan de gang kunnen. Ook boeiend is het off-road race-/rally- en Dakar-kampement, waar race- en rallyteams laten zien, hoe bijzonder hun auto’s en hun wereld is. 

Race-/rally/Dakar demo's

Liefhebbers die met hun eigen auto de baan op gaan, staan garant voor spektakel, het echte werk is te zien tijdens de demoritten van een gevarieerde groep race- en rallyauto’s en rallytrucks. Minstens zo spectaculair zal de demo van de ROAN 4x4 Warriors zijn. Dit zijn serieus geprepareerde 4x4’s, waarmee verschillende obstakels  onder druk van een tijdslimiet worden bedwongen. Om succesvol te zijn dienen de teams te beschikken over meer dan uitstekende voertuigbeheersing en vindingrijkheid.

Muziek

Uiteraard wordt het 4WD Festival voorzien van een gezellige en gemoedelijke muzikale ondersteuning en komt ook de inwendige mens door diverse cateringstands, sommige in 4x4-uitstraling, niks te kort. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor de kleintjes zijn er leuke uitdagingen bedacht, geheel in 4x4-sfeer. 

Praktische informatie

Het evenement aan de Aengelbertlaan in het Brabantse Oss start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een entreekaartje kost € 5,- per persoon. In de voorverkoop betaal je slechts € 4,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Wie met zijn 4x4 de off-road baan op wil, betaalt € 25,-. Deze Vrij Rijden kaart kost in de voorverkoop € 22,50, dat is inclusief een entreebewijs van vijf euro. Voor 4WD Magazine abonnees, maar ook voor leden van 4x4 clubs en overige tijdschriften, waarmee 4WD Magazine samenwerkt, zijn er speciale toegangsprijzen. Kopen kan via de ticketshop op www.4wdfestival.nl