MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden

Lees meer...

De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht biedt alles op het gebied van motorrijden. Het wordt niet alleen de grootste ooit, maar MOTORbeurs Utrecht kent naast 300 exposanten ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen.

Jong geleerd is oud gedaan, een tegelwijsheid die ook in motorland van toepassing is. Om al die jonge motorrijdertjes de dag van hun leven te bezorgen zal de Jaarbeurs in Utrecht bol staan van stoere motoractiviteiten voor de kids. We beginnen bij de allerkleinsten (t/m 3 jaar) met een kidsparcours met GS driewielers en Yamaha loopfietsen, de oudere kinderen (3 t/m 15 jaar) kunnen op de gave elektrische Non-Stop motoren mini trial rijden. Bezoekers van 17 jaar en ouder die nog geen motorrijbewijs hebben, kunnen in het kader van Try the Bike onder begeleiding van BOVAG-rijinstructeurs hun eerste motorrijles nemen.

Testparcours

Op zoek naar een nieuwe motorfiets? Op de stands kun je motoren bekijken, maar dat is niet het enige. Dit jaar is het namelijk mogelijk om op het 4.000 vierkante meter tellende, overdekte testparcours op P3 kennis te maken met de nieuwste modellen van de aanwezige motorimporteurs. Daarnaast komt er een indoor GS Adventure Arena met een uitdagend obstakelparcours. Doorgewinterde offroad rijders kunnen hun vaardigheden meten met andere offroad rijders door zich op te geven voor de Mini GS Trophy. Voor aspirant offroad rijders is er de mogelijkheid om onder begeleiding de eerste stappen in deze uitdagende wereld te zetten door hier een plaats te reserveren voor de GS DiscoveRide. Op het buitenterrein wordt een compacte supermoto baan aangelegd, waar beoefenaars van deze tak van motorsport de hele dag demonstraties verzorgen. Ben jij een Supermotorijder, dan is dit je kans! Kom met jouw eigen motor voor groot publiek jouw kunsten vertonen. Geef je hier op. Voor kijkers is het minstens net zo leuk; het wordt een woest spektakel.

Daarnaast organiseert MOTORbeurs Utrecht dit jaar een brute Decibellen Contest (hard, harder hardst!); iedereen met een goed klinkende motorfiets mag meedoen, opgeven kan via de website van MOTORbeurs Utrecht. Ook aan de digitale motorsport is gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming-talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen en deelnemen aan een virtuele racecompetitie.

De uitgebreide lijst met activiteiten is hier te vinden op de website.

Let op: de activiteitenlijst is nog niet compleet en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe activiteiten.

Strandrace IJmuiden 2019 23 & 24 maart

Lees meer...

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart organiseert team Garage Rijsenhout Strandrace 2019 en de NTA de Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden. Het is de eerste wedstrijd van de eb-NK Offroad Racing Series 2019 de EUROCUP Offroad Racing 2019.

Lees meer

Eerste facts over MOTORbeurs Utrecht bekend

Lees meer...

Dat de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht de grootste ooit wordt, is inmiddels bekend. Maar liefst ruim 65.000 m2 staat van 14 tot en met 17 februari 2019 in het teken van motoren, shows en nieuws. Nu heeft de organisatie ook de eerste activiteiten bekendgemaakt. Maak je op voor GS Trophy en eGaming.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht bereidt zich voor op grootste editie ooit

Lees meer...

De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn in volle gang en de online kaartverkoop is van start gegaan. Met een jubileumeditie in het vooruitzicht belooft het een ongekend spektakel te worden tijdens deze 35e editie. De MOTORbeurs Utrecht is al sinds jaar en dag de start van het motorseizoen, ongeacht het weer. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 staat heel Nederland traditiegetrouw in het teken van motorrijden.

Lees meer

Baja Borger: uitslagen

Lees meer...

De Baja Borger was een groot succes! Mooie specials, en perfecte omstandigheden. En er werd hard gestreden voor een goed resultaat. Ronald Schoolderman greep de winst, Rick Aarts behaalde zijn 13e titel in het EB NK ORR. 

Lees meer

Roompot Baja Borger 2018 kan beginnen

Lees meer...

In het Drentse Borger vond vandaag de technische keuring plaats voor alle voertuigen die morgen van start gaan in de Roompot Baja Borger. Zo'n 60 voertuigen doen er mee, verdeeld over vier klassen: T1, T2, Specials en de SSV's. 

Lees meer

Mooi deelnemersveld voor de Roompot Baja Borger 2018

Lees meer...

De Roompot Baja Borger is de mooiste race van het NK ORR en een uniek evenement. Dat blijkt wel uit het feit dat in slechts een paar dagen de inschrijving helemaal vol liep. In totaal staan er op zaterdag 3 november 55 auto's aan de start. Inschrijven kan alleen nog voor de reservelijst. 

Lees meer

Inschrijving Roompot Baja Borger geopend

Lees meer...

In het weekend van 3 en 4 november wordt er in de omgeving van Borger voor de derde keer de Roompot Baja Borger verreden. Deze wedstrijd wordt eens in de twee jaar georganiseerd en is geliefd bij de deelnemende teams. Tevens is dit de laatste wedstrijd van het eb NK Offroad Racing Series 2018 waardoor er nog een hevige strijd zal zijn om de laatste punten in het kampioenschap.

Lees meer

Crosscountry deelnemers genieten tijdens ELE-rally

Lees meer...

Afgelopen weekend konden rally raid liefhebbers hun hart ophalen tijdens de ELE-rally. De ELE-rally, welke voorheen alleen voor de ‘gewone’ straat rally equipes was had tijdens deze 54e editie een nieuwe toevoeging. “Wie dacht dat het ELE-weekend niet completer kon, komt dit jaar bedrogen uit. We doen er gewoon nóg een schepje bovenop!”, lacht ELE-wedstrijdleider Radboud van Hoek. Vijftien deelnemers uit het NK Offroad Racing stonden vrijdag aan de start in Veldhoven.

Lees meer