Bernhard en Tom samen terug in Hellendoorn Rally

Lees meer...

Na een éénmalig uitstapje naar een Franse gravelrally vorig jaar is Bernhard ten Brinke weer van de partij in zijn thuiswedstrijd. De rallyrijder uit Zeddam start vrijdagavond bovendien voor het eerst sinds 2015 weer samen met zijn Dakar-navigator Tom Colsoul. Wevers Sport heeft een kersverse Skoda Fabia Evo klaargezet, die is voorzien van een spectaculaire nieuwe livery. “Een startlijst met 14 R5’s en veel nieuwe proeven; dat is toch geweldig. Ik ben blij dat ik weer van de partij ben.”

Lees meer

Winst voor Daklapack Rallysport in GTC Rally

Lees meer...

Dave Klaassen en co-piloot Jeffrey Spoor hebben afgelopen weekend de eerste editie van de GTC Rally Cross Country gewonnen, met een voorsprong van 4.11 minuten op Jerry van Langen. De derde plaats was voor Rick en Nienke Aarts met hun Bowler Wildcat. Foto's Peter Notenboom.

Lees meer

Gegarandeerd opleiding, baan én stage op Zwarte Cross met Scania

Lees meer...

Het tekort van goed opgeleid technisch personeel wordt in Nederland steeds groter. Scania Nederland, partner van festival de Zwarte Cross, staat bijvoorbeeld te springen om jongeren met twee rechterhanden en interesse in een baan in de techniek. Scania Nederland is op zoek naar leerling bedrijfs-autotechnici in de leeftijd van 16 tot 20 jaar en biedt een opleiding en gegarandeerd een baan aan. Als klap op de vuurpijl mogen vier gelukkigen de stage van hun leven lopen op de Zwarte Cross.

Lees meer

Becx geniet van mooie ELE Rally

Lees meer...

Het rallypubliek in Nederland heeft afgelopen weekend kennis gemaakt met de MitJet Off Road. Op de proeven van de ELE Rally heeft Michiel Becx de potentie laten zien en gezorgd voor spektakel. Donuts, stof, drifts en de klasse winst zijn daarvan het resultaat. Met name op het zand ligt de snelheid hoog.

Lees meer

Spektakel op het strand van IJmuiden

Lees meer...

Afgelopen zondag werd de Garage Rijsenhout Strandrace verreden op het strand van IJmuiden. Traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het Nederlandkampioenschap Offroad Racing op Nederlandse bodem. Een weekend dat koud begon maar werd afgerond onder een zeer welkom voorjaarszonnetje.

Lees meer

Terugblik 24H Fursten Forest

Lees meer...

De eerste editie van de 24H Fursten Forest is gewonnen door Jerry van Langen en  Bas Jongejan, met hun Toyota Rallycruiser, gevolgd door Rick en Nienke Aarts en Philon Parpottas / Bowy Odink in een SSV.  Zaterdagmiddag om drie uur ging het evenement met een korte proloog van start, onder ideale omstandigheden. 

Lees meer

Fursten Forest 23 & 24 februari seizoensopening EB-NK Offroad

Lees meer...

De 24H Fursten Forest die in het weekend van 23 en 24 februari verreden wordt, is de eerste race op de 2019 kalender van het EB-NK Offroad kampioenschap. Het belooft een intens weekend te worden met 200 kilometer roadbook verdeeld over acht proeven. 

Lees meer

De plattegrond is live van MOTORbeurs Utrecht 2019

Lees meer...

Vanaf volgende week donderdag barst de grootste showroom van Nederland weer los! Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari staat de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht bomvol met motoren, shows en nieuws! Je ruikt, voelt en ervaart hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht lééft: het feest van motorrijdend Nederland

Lees meer...

Op Valentijnsdag gaat jouw hart weer sneller kloppen: de deuren van de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht gaan dan officieel open. Naast alle activiteiten zijn er, in zes immense hallen en op de buitenterreinen, bijna 300 exposanten aanwezig: importeurs, dealers met motorkleding, nieuwe en gebruikte motoren, aanbieders van accessoires, toeleveranciers, opleiders, motorhotels, verzekeringsmaatschappijen, belangenorganisaties, motorbladen, reisorganisaties, clubs en meer. De lijst is lang en vooral zeer divers. Feit is dat ‘Utrecht’ al jaren de plek is waar alles in één beursbezoek tegelijkertijd te zien is. Daar komt dit jaar nog bij dat de motoren veel meer rijdend te zien en horen zijn, met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om er zèlf mee te rijden. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden

Lees meer...

De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht biedt alles op het gebied van motorrijden. Het wordt niet alleen de grootste ooit, maar MOTORbeurs Utrecht kent naast 300 exposanten ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen.

Lees meer