Spektakel op het strand van IJmuiden

Lees meer...

Afgelopen zondag werd de Garage Rijsenhout Strandrace verreden op het strand van IJmuiden. Traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het Nederlandkampioenschap Offroad Racing op Nederlandse bodem. Een weekend dat koud begon maar werd afgerond onder een zeer welkom voorjaarszonnetje.

Lees meer

Terugblik 24H Fursten Forest

Lees meer...

De eerste editie van de 24H Fursten Forest is gewonnen door Jerry van Langen en  Bas Jongejan, met hun Toyota Rallycruiser, gevolgd door Rick en Nienke Aarts en Philon Parpottas / Bowy Odink in een SSV.  Zaterdagmiddag om drie uur ging het evenement met een korte proloog van start, onder ideale omstandigheden. 

Lees meer

Fursten Forest 23 & 24 februari seizoensopening EB-NK Offroad

Lees meer...

De 24H Fursten Forest die in het weekend van 23 en 24 februari verreden wordt, is de eerste race op de 2019 kalender van het EB-NK Offroad kampioenschap. Het belooft een intens weekend te worden met 200 kilometer roadbook verdeeld over acht proeven. 

Lees meer

De plattegrond is live van MOTORbeurs Utrecht 2019

Lees meer...

Vanaf volgende week donderdag barst de grootste showroom van Nederland weer los! Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari staat de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht bomvol met motoren, shows en nieuws! Je ruikt, voelt en ervaart hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht lééft: het feest van motorrijdend Nederland

Lees meer...

Op Valentijnsdag gaat jouw hart weer sneller kloppen: de deuren van de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht gaan dan officieel open. Naast alle activiteiten zijn er, in zes immense hallen en op de buitenterreinen, bijna 300 exposanten aanwezig: importeurs, dealers met motorkleding, nieuwe en gebruikte motoren, aanbieders van accessoires, toeleveranciers, opleiders, motorhotels, verzekeringsmaatschappijen, belangenorganisaties, motorbladen, reisorganisaties, clubs en meer. De lijst is lang en vooral zeer divers. Feit is dat ‘Utrecht’ al jaren de plek is waar alles in één beursbezoek tegelijkertijd te zien is. Daar komt dit jaar nog bij dat de motoren veel meer rijdend te zien en horen zijn, met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om er zèlf mee te rijden. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden

Lees meer...

De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht biedt alles op het gebied van motorrijden. Het wordt niet alleen de grootste ooit, maar MOTORbeurs Utrecht kent naast 300 exposanten ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen.

Lees meer

Strandrace IJmuiden 2019 23 & 24 maart

Lees meer...

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart organiseert team Garage Rijsenhout Strandrace 2019 en de NTA de Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden. Het is de eerste wedstrijd van de eb-NK Offroad Racing Series 2019 de EUROCUP Offroad Racing 2019.

Lees meer

Eerste facts over MOTORbeurs Utrecht bekend

Lees meer...

Dat de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht de grootste ooit wordt, is inmiddels bekend. Maar liefst ruim 65.000 m2 staat van 14 tot en met 17 februari 2019 in het teken van motoren, shows en nieuws. Nu heeft de organisatie ook de eerste activiteiten bekendgemaakt. Maak je op voor GS Trophy en eGaming.

Lees meer

MOTORbeurs Utrecht bereidt zich voor op grootste editie ooit

Lees meer...

De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn in volle gang en de online kaartverkoop is van start gegaan. Met een jubileumeditie in het vooruitzicht belooft het een ongekend spektakel te worden tijdens deze 35e editie. De MOTORbeurs Utrecht is al sinds jaar en dag de start van het motorseizoen, ongeacht het weer. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 staat heel Nederland traditiegetrouw in het teken van motorrijden.

Lees meer

Baja Borger: uitslagen

Lees meer...

De Baja Borger was een groot succes! Mooie specials, en perfecte omstandigheden. En er werd hard gestreden voor een goed resultaat. Ronald Schoolderman greep de winst, Rick Aarts behaalde zijn 13e titel in het EB NK ORR. 

Lees meer