Mooi deelnemersveld voor de Roompot Baja Borger 2018

Lees meer...

De Roompot Baja Borger is de mooiste race van het NK ORR en een uniek evenement. Dat blijkt wel uit het feit dat in slechts een paar dagen de inschrijving helemaal vol liep. In totaal staan er op zaterdag 3 november 55 auto's aan de start. Inschrijven kan alleen nog voor de reservelijst. 

Lees meer

Inschrijving Roompot Baja Borger geopend

Lees meer...

In het weekend van 3 en 4 november wordt er in de omgeving van Borger voor de derde keer de Roompot Baja Borger verreden. Deze wedstrijd wordt eens in de twee jaar georganiseerd en is geliefd bij de deelnemende teams. Tevens is dit de laatste wedstrijd van het eb NK Offroad Racing Series 2018 waardoor er nog een hevige strijd zal zijn om de laatste punten in het kampioenschap.

Lees meer

Crosscountry deelnemers genieten tijdens ELE-rally

Lees meer...

Afgelopen weekend konden rally raid liefhebbers hun hart ophalen tijdens de ELE-rally. De ELE-rally, welke voorheen alleen voor de ‘gewone’ straat rally equipes was had tijdens deze 54e editie een nieuwe toevoeging. “Wie dacht dat het ELE-weekend niet completer kon, komt dit jaar bedrogen uit. We doen er gewoon nóg een schepje bovenop!”, lacht ELE-wedstrijdleider Radboud van Hoek. Vijftien deelnemers uit het NK Offroad Racing stonden vrijdag aan de start in Veldhoven.

Lees meer

Joost Hofmans wint NK ORR seizoensopener in IJmuiden

Lees meer...

De equipe van Joost Hofmans en Mark van der Spank winnen de eerste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Offroad Racing op het strand van IJmuiden. Hofmans was met zijn Yamaha YXZ1000r Side-by-side alle andere voertuigen te snel af. Vooraan was het een strijd met Can Am X3 van Robin Lietar, maar zij moest slechts acht seconden toegeven op Hofmans.

Lees meer

Seizoenstart eb-NK ORR op 24 maart in IJmuiden

Lees meer...

In het weekend van 24 en 25 maart gaat het eb Nederlands Kampioenschap Offroad Racing traditiegetrouw van start met de eerste wedstrijd op het strand van IJmuiden. De Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden is de wedstrijd voor Side-by-sides, auto's en trucks om het gaspedaal weer eens flink in te drukken na de winter.

Lees meer

Veel spektakel op zesde editie 4WD Festival

Lees meer...

Het 4WD Festival is in 2017 terug op de kalender van de autoliefhebber. En hoe! Na  vijf succesvolle edities staat Oss op 10 september wederom in het teken van alles dat 4x4 is. Diverse automerken tonen hun nieuwste modellen, er zijn rallyauto’s en Dakartrucks te zien en natuurlijk is er veel spektakel tijdens de diverse demonstratieritten. Geen off-road fan mag het 4WD Festival dan ook missen! 

Lees meer

95.000 bezoekers op Gamma Racing Days

Lees meer...

Zo'n 95.000 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar het TT Circuit in Assen om te genieten van de races en het overige spektakel tijdens het grootste auto-, motor- en kartraces-evenement van Europa.
Foto's: Peter Notenboom Fotografie

Lees meer

Nieuw: Dutch Motorcycle Festival op Vliegveld Twenthe

Lees meer...

Nederland is een splinternieuw festival rijker. Motorliefhebbers reizen zaterdag 26 augustus af naar het festivalterrein op Vliegveld Twenthe om elkaar te ontmoeten op het eerste Dutch Motorcycle Festival. Een festival voor de echte motorrijders die weten wat liefde voor de motor betekent.

Lees meer

40 jaar Reiger: ‘Groot geworden op gevoel’

Lees meer...

Gerard Seesing is niet zo van de feestjes. Liefst werkt hij gewoon. Maar het 40-jarig bestaan van Reiger Suspension is niet iets wat hij zomaar voorbij kan laten gaan. “Het is ook wel een mooi moment”, geeft hij toe. “Als je ziet waar we vandaan komen, is het best iets om trots op te zijn.”

Lees meer