Baja Europe 2019: Een rally-reünie in Zagan dit weekend

b_600_0_16777215_00_images_07-BRESLAU_2019_07_03_BR19_07_03_0780.jpg

Fans van de Rallye Breslau Polen zullen zich de prachtige gebieden in Zagan herinneren. Etappes vol gas door de wijde open heide, een militair terrein met duinen zoals in de woestijn en diepe bossen. Vele jaren was Zagan, de mooie stad in het westen van Polen nabij de Duitse grens, de gastheer van de Breslau. Soms begon de rally hier, soms eindigde de rally hier. Nu komt er een rallyraid-reünie, van 18 tot 20 oktober organiseert de "Automobile Club Wielkopolski" de "Baja Europe" in samenwerking met de Breslau-organisator RBI.

Onder het zegel van de Poolse automobielbond "Polski Zwiazek Motorowy" (PZMOT), is de "Baja Europe" niet alleen een leuk evenement, het scoort ook voor verschillende Poolse raceseries in de 6e ronde van het Poolse Cross Country Championship RMPST (Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych), de 6e ronde van de Poolse Cross Country Cup RPPST (Rajdowy Puchar Polski Samochodów Terenowych), de 6de ronde van de Poolse Baja Cup PPRB (Puchar Polski w Rajdach Baja) en de 5de ronde van de Dacia Duster Elf Cup.

Het beste, zelfs zonder een ASN-licentie of lidmaatschap van een van de Cups kan iedereen deelnemen met een bijbehorend rallyvoertuig. "De voorschriften zijn hetzelfde als voor de Baja Deutschland" zegt mede-organisator RBI. "iedereen is uitgenodigd om deel te nemen hier en vier met ons de reünie in Zagan! ".

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.