Presentatie Kalahari Rally 2019 2 februari a.s.

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_Kalahari_rally_2019_Kalahari_invitation.jpg

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat de Zuid Afrikaanse Kalahari Rally in 2019 internationaal. Begin februari geeft de organisatie diverse presentaties in België, Frankrijk en Italië. Op twee februari is de organisatie in Nederland. 

In samenwerking met het Motorsportpark Gelderland Midden organiseren wij een informele avond waarop informatie over dit evenement wordt verstrekt. Er zullen fotos en een video reportage te zien zijn alsmede (papieren) fotoboeken ter inzage.

In deze accommodatie is gelegenheid tot het aanschaffen van een hapje en een drankje.

Het clubhuis is open vanaf 18.30 uur, de presentatie start om 19.30. Na afloop daarvan is er gelegenheid om gezamenlijk nog een drankje te nuttigen. 

- Wil je meer weten over een evenement op een 'anders dan anders' contingent?
- Wil je meer weten over de Euro package deals?
- Wil je meer weten over de mogelijkheden om naast het evenement de Big Five te ontmoeten?
- Wil je meer weten hoe bijvoorbeeld de brandstof voorziening voor de rijders wordt opgelost?
- Wil je meer weten over timing, organisatie, bivouacs etc? Routes? Afstanden? Alles komt aan bod. 

Garth Roberts en Brandon Jarvis zijn aanwezig namens de organisatie, om al je vragen te beantwoorden. 
Ook aanwezig is Simon Schimmel. Simon was verantwoordelijk voor de roadbooks van de eerste editie en de controle van de route. Dat zal hij ook weer in 2019 doen, dus spreek Simon gerust aan over de prachtige routes. Zuid-Afrika heeft bijna onbegrensde mogelijkheden en heeft alles te bieden! 

De Kalahari Rally (5 - 12 oktober 2019)  wordt georganiseerd door Garth Roberts. Een man vanuit de sport met vele jaren mx , crosscountry en rally racing ervaring. Van monteur tot rijder, van Zesdaagse teamleider tot organisator van zijn rally . Met Team Roberts Racing Rally heeft hij alle facetten van de off-roadsport gezien en weet wat een rijder nodig heeft om van de rallysport te genieten! 

Iedereen is van harte welkom! Wel graag even vooraf aanmelden, dan kan de organisatie daar rekening mee houden.
Stuur even een korte e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.