Eerste wedstrijd eb NK Offroad Racing Series 2019 en Euro Cup Off Road Racing 2019 bekend

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_NKORR_24HFurstenForestWinterEdition.jpg

200 Kilometer roadbook, spannende navigatie, massastarts, zand, gravel en bossen! Dat zal de seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series 2019 en van de Euro Cup Off Road Racing 2019 allemaal bevatting tijdens de 24H Fursten Forest Offroad Race op 23 en 24 februari 2019. De ultieme uitdaging voor het kampioenschap.

De rally gaat over acht proeven in een compact en uitdagend programma met veel kilometers. Met de start op zaterdag om 15:00 en de finish van de rally op zondag 15:00 valt een heel weekend binnen 24 uur. Toch is er ook aan de rust van de monteurs gedacht want de eerste ‘dag’ eindigt om 23:30 en de volgende dag zal om 07:30 de volgende ochtend weer van start gaan. Er is een comfortabel bivak met uitstekende voorzieningen, heerlijke restaurants en gelegenheid om de wedstrijd van dichtbij mee te maken.

Het Offroad Park Fursten Forest is 23 en 24 februari 2019 volledig beschikbaar voor de wedstrijd. De organisatie heeft in het uitdagende terrein snelle routes gevonden en acht verschillende roadbooks geschreven met een totale lengte van meer dan 200 kilometer. Zand, gravel, bossen, alles zit erin. Door de ongekende mogelijkheden van het terrein komt hier iedere offroad liefhebber aan z’n trekken. Vol gas over het gravel, driftend door de bochten, navigatie in de prachtige bossen en racen over de brede tankbaan: om hier te winnen moet je alles kunnen.

Ook aan de assistentie en de fans is gedacht: De Rally Taxi brengt je naar het kijkpunt diep in het terrein voor ‘Bratwurst & Lagerfeuer’, in het bivak sta je dicht bij de actie tijdens de service en dankzij de gezellige restaurants is het op Fursten Forest prima vertoeven!

Meer informatie over de wedstrijd en de reglementen kun je op www.24ff.nl vinden. Inschrijven kan op www.stgnta.nl en doe het snel want er is maximaal plek voor 60 teams!