Van Loon niet naar Kazachstan

Lees meer...

Wegens een verhuizing van zijn bedrijf heeft Erik van Loon besloten om niet naar Kazachstan te reizen. De rally vindt plaats van 20 tot en met 27 mei. “Maar in dit stadium van de verhuizing kan ik niet een hele week weg,” vertelt Van Loon.

Lees meer

Lekke banden spelen Van Loon parten

Lees meer...

Tijdens de laatste etappe in Qatar hebben Erik van Loon en Wouter Rosegaar wederom geen geluk. Maar liefst vier lekke banden kosten de Brabanders veel tijd. Ondanks de pech eindigen Van Loon en Rosegaar op de zesde plaats in de Qatar Cross Country Rally met de Toyota Hilux.

Lees meer

Al-Attiyah slaat terug in tweede etappe Qatar

Lees meer...

Nasser Al-Attiyah heeft zijn twaalf minuten verlies in de eerste etappe goedgemaakt met een sterk optreden in de etappe van donderdag. Al-Attiyah was tien minuten sneller dan de eerstvolgende concurrent en staat weer aan de leiding in het klassement.

Lees meer

Van Loon derde in eerste proef Qatar Cross Country Rally

Lees meer...

In de eerste etappe van de Qatar Cross Country Rally is Erik van Loon op een derde plaats geëindigd. In een moeilijke proef kende Van Loon geen problemen, mede door een goede samenwerking met navigator Wouter Rosegaar. Kees Koolen werd bij de quads derde.

Lees meer

Vijfde tijd voor Van Loon in 'opwarmronde' Qatar

Lees meer...

Een korte proef van 4,85 kilometer vormt het decor voor de proloog van de Qatar Cross Country Rally. Erik van Loon en Wouter Rosegaar noteren de vijfde tijd op 17,3 seconden van Nasser Al-Attiyah. De top tien kiest direct na de opwarmronde de startpositie voor het echte werk van morgen. Van Loon en Rosegaar zullen daar als zesde starten.

Lees meer

Van Loon is er klaar voor in Qatar

Lees meer...

Na de keuringen en een uitgebreide test zijn Erik van Loon en Wouter Rosegaar klaar voor de proloog van morgenmiddag. Tijdens de test hebben ze de afstelling van de Toyota Hilux geoptimaliseerd om mee te doen voor de topplaatsen de komende vijf dagen in Qatar.

Lees meer

Van Loon gaat tevreden naar huis met vierde tijd

Lees meer...

De laatste stage van de Dubai International Baja is voor Erik van Loon en Wouter Rosegaar bedoeld om nog eenmaal te laten zien wat ze waard zijn na de mechanische pech van de dag daarvoor. Slechts tien minuten en vier seconden verliezen zij op Nasser Al-Attiyah. Van Loon houdt een goed gevoel over aan de laatste stage en gaat zich vol vertrouwen richten op de rally in Qatar volgende maand.

Lees meer