Winst voor Terranova in natte Italiaanse Baja

Lees meer...

Argentijn Orlando Terranova heeft de dit weekend verreden Italiaanse Baja op zijn naam geschreven. Vladimir Vasilyev (Rusland) werd tweede en gaat comfortabel aan de leiding in het klassement van het FIA Wereldkampioenschap Cross-Country Baja's. (foto Overdrive Racing) 

Lees meer

Italian Baja 2019: 21, 22 & 23 juni a.s.

Lees meer...

In het weekend van 21, 22 en 23 juni wordt de derde ronde van het Cross-Country Baja wereldkampioenschap verreden. Na de Northern Forest Baja in Rusland en de Dubai International Baja wordt volgende week de Italian Baja verreden. In totaal beslaat het wereldkampioenschap acht Baja's. 

Lees meer

Jordan Baja: Ronde 7 Cross-Country Baja's 19 - 21 september

Lees meer...

Op 19 september start in Aqaba, Jordanië, de 7e ronde van het FIA wereldkampioenschap 'Cross-Counrty Baja's'. Het is voor het eerst sinds 2011 dat er in Jordanië weer een officieel FIA evenement georganiseeerd werd, toen er voor de derde keer een WRC ronde werd verreden. Afgelopen september werd deze Baja ook in Jordanië verreden. Dit tweedaagse evenement krijgt nu dus de officiële FIA status. 

Lees meer

Bernhard ten Brinke finisht Rally Kazakhstan met etappezege

Lees meer...

Samen met zijn Belgische navigator Tom Colsoul heeft Bernhard ten Brinke de laatste special stage van de Rally Kazakhstan gewonnen. In de slotetappe bleef de Nederlandse fabriekscoureur van Toyota Gazoo Racing onder meer teamgenoot Nasser Al-Attiyah, de winnaar van deze rally, en veelvoudig Dakar-winnaar Stephane Peterhansel voor.

Lees meer

Bernhard ten Brinke wacht serieuze uitdaging in Kazachstan

Lees meer...

Bernhard ten Brinke, de Nederlandse fabriekscoureur van Toyota Gazoo Racing, begint morgen aan de Rally Kazakhstan. De zesdaagse wedstrijd over ruim 2500 kilometer wordt een compleet nieuwe ervaring.''Van Tom (Colsoul, zijn navigator, red.) heb ik begrepen dat het één van de mooiste wedstrijden van de kalender is, met heel veel verschillend terrein.''

Lees meer

Hero MotorSports trekt de ervaren Goncalves aan

Lees meer...

Voormalig Cross Country-wereldkampioen Paulo Goncalves verkast van HRC Honda naar Hero MotorSports. Dat heeft de renstal bekendgemaakt. De Portugees is de vierde rijder die toegevoegd wordt aan de line-up van het team.

Lees meer

Geslaagde rentree Bernhard ten Brinke en Tom Colsoul in Qatar

Lees meer...

Met opzet kozen Bernhard ten Brinke en navigator Tom Colsoul voor de veeleisende Qatar Cross Country Rally als eerste gezamenlijke rally in drie jaar. “We zijn als duo vijf dagen lang op de proef gesteld, maar de samenwerking met Tom is weer als vanouds. Met twee keer een tweede plaats in het dagklassement en vijfde in de eindstand zijn we voor nu tevreden”, aldus de fabriekscoureur van Toyota Gazoo Racing.

Lees meer

Sterk veld Manateq Qatar Cross-Country Rally

Lees meer...

Volgende week gaat in Qatar de eerste ronde in het FIA wereldkampioenschap Cross-Country van start (21 - 26 februari) Georganiseerd door de Qatar Motor and Motorcycle Federation (QMMF) heeft het evenement 28 voertuigen weten aan te trekken, afkomstig uit 19 landen. 

Lees meer

Bekijk het programma per dag van MOTORbeurs Utrecht

Lees meer...

Vanaf donderdag barst de grootste showroom van Nederland weer los! Van 14 tot en met 17 februari vind je op MOTORbeurs Utrecht het allergrootste aanbod aan motoren, accessoires, kleding, helmen, reizen, clubs en alle andere dingen die met motorrijden te maken hebben. Daarnaast staat er een bomvol activiteitenprogramma. Bekijk het programma per dag alvast op de website, zo weet je zeker dat je niets mist!

Lees meer