Van Velsen Rally Sport kiest komend jaar voor Africa Eco Race

Lees meer...

Stompwijk 18 augustus 2017 - Januari 2018 staat het Stompwijkse Van Velsen Rally Sport Team met de rallytruck aan de start van de Afrika Eco Race. Deze rally keert terug naar de oorspronkelijk Parijs-Dakar route door Marokko, Mauritanië en Senegal. De Africa Eco Race belooft veel serieuze en avontuurlijke uitdagingen met een finish bij het legendarische ‘Lac Rose’ in Dakar, Senegal. Onder de bevestigde truckdeelnemers zit ook tweevoudig Dakarwinnaar Gerard de Rooy.

Lees meer

Derde plaats voor Frank Tilburgs in Spaanse Baja

Lees meer...

Afgelopen weekend is het Team Tilburgs Truck Parts op de derde plaats gefinisht in de truckcategorie tijdens de Spaanse Baja. In totaal stonden er 14 trucks aan de start, waarvan er 9 de finish wisten te halen. Winst was er voor de Tsjech Martin Macik, die afgelopen Dakar als tiende finishte. 

Lees meer

Breslau Poland Dag 8

Lees meer...

Rico van der Sanden heeft de Breslau Poland gewonnen. Met een derde tijd in de laatste etappe hield hij voldoende marge over op zijn concurrentie om de eindoverwinning op zijn naam te schrijven. Van der Sanden pakte de overwinning na een zware week waarin weersomstandigheden een grote rol speelden.

Lees meer

Breslau Poland Dag 7

Lees meer...

Na de snelste tijd op de zesde dag, kwam Rico van der Sanden op de zevende en voorlaatste dag van de Breslau Poland opnieuw als eerste binnen. Van der Sanden was 52 seconden sneller dan zijn Poolse concurrent en heeft in het klassement nog altijd een voorsprong van zo'n twee minuten.

Lees meer

Breslau Poland Dag 5

Lees meer...

In Polen is vandaag de langste special van de rally verreden. In totaal stonden er 509 kilometers op het programma. Herman Jasper had een goede dag na zijn pech van gisteren met een tweede tijd. Bij de motoren is de voorsprong Rico van der Sanden slechts 19 seconden om het algemene klassement.

Lees meer

Breslau Poland dag 4

Lees meer...

Rico van der Sanden pakt de leiding weer terug in het algemeen klassement bij de motoren. Pech voor Herman Jasper die twee fuseekogels kapot reed en een stuurhuis. Sietse en Klaas Ronner blijven leiden in de cross-country klasse bij de auto's ondanks een 5e tijd. 

Lees meer

4x4 Centrum Ermelo doet goede zaken met winst in GORM

Lees meer...

Met een eerste en derde plaats afgelopen weekend in Polen in de German Offroad Masters, die ook meetelt voor het Euro Offroad Racing kampioenschap, deed 4x4 Centrum Ermelo goede zaken. Ronald Schoolderman / Marcel Blankestijn pakken nu de leiding in het kampioenschap,  Eelco Bekker/Sijbrand Booij staan op een prima 3e plaats.

Lees meer

Breslau Poland Dag 3

Lees meer...

Na dag drie in de Breslau Polen is de strijd vooraan bij de motoren ongekend spannend. De winst was voor Michal Latech, met Rico van der Sanden op iets meer dan 2 minuten achterstand. Henno van Bergeijk had een goede dag met een 3e tijd, gevolgd door Paul Sesink op de 4e plaats en Rob Verstegen op de 6e plaats. 

Lees meer