KTM-rijders proeven aan Peugeot 3008 DKR met Loeb

Lees meer...

Het is een bekende route voor veel rallyrijders. Nadat ze jaren naam maken op de motor, blazen ze hun carrière in de Dakar nieuw leven in met een overstap naar de auto’s. KTM-coureurs Toby Price en Antoine Meo hebben in de rustperiode na de Dakar Rally mogen proeven aan de Peugeot waarmee Carlos Sainz de rally afgelopen januari op zijn naam schreef.

Lees meer

Steile Wand wederom op MOTORbeurs Utrecht 2018

Lees meer...

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een groot aanbod voor alle motorliefhebbers. Van motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorverhuur en clubs. Maar er zijn ook tal van shows en stunts te zien. De Steile Wand mag hierbij ook aankomende editie niet ontbreken.

Lees meer

Thierry Pittens wint ook tweede manche ONK Enduro in Vorden

Lees meer...

De tweede manche uit het Open Nederland Kampioenschap Enduro werd vandaag verreden in Vorden. Na drie proeven over de Vordense paden was Thierry Pittens negen seconden sneller dan Hans Vogels, gevolgd door Wesley Pittens. Dit is voor Thierry Pittens de tweede overwinning op rij, Hans Vogels en Wesley Pittens draaien de rollen om met hen tweede en derde plaats.

Lees meer

Zware tweede dag Baja Deutschland

Lees meer...

Op de vooravond van etappe 3 werd er bekend dat de starttijden zowel voor de motoren als voor de auto’s en trucks met twee uur zouden worden uitgesteld. Dit na het bericht van MIBRAG, het bedrijf achter de bruinkool mijn waar Baja Deutschland in verreden wordt.

Lees meer

Aorigele behoudt de leiding na dag 2 China Rally

Lees meer...

De zege in de eerste etappe van de Dakar Series China Rally van de Chinees Aorigele was dus geen toevalstreffer. De Nissan-rijder uit Alxa schreef ook de tweede etappe op zijn naam. In de duinen rond Alxa was hij maar liefst 4 minuten sneller over 129 kilometer dan de Argentijn Lucio Alvarez. 

Lees meer