Breslau Poland Dag 5

Lees meer...

In Polen is vandaag de langste special van de rally verreden. In totaal stonden er 509 kilometers op het programma. Herman Jasper had een goede dag na zijn pech van gisteren met een tweede tijd. Bij de motoren wist Rico van der Sanden zijn voorsprong iets uit te breiden. 

Lees meer

Breslau Poland dag 4

Lees meer...

Rico van der Sanden pakt de leiding weer terug in het algemeen klassement bij de motoren. Pech voor Herman Jasper die twee fuseekogels kapot reed en een stuurhuis. Sietse en Klaas Ronner blijven leiden in de cross-country klasse bij de auto's ondanks een 5e tijd. 

Lees meer

4x4 Centrum Ermelo doet goede zaken met winst in GORM

Lees meer...

Met een eerste en derde plaats afgelopen weekend in Polen in de German Offroad Masters, die ook meetelt voor het Euro Offroad Racing kampioenschap, deed 4x4 Centrum Ermelo goede zaken. Ronald Schoolderman / Marcel Blankestijn pakken nu de leiding in het kampioenschap,  Eelco Bekker/Sijbrand Booij staan op een prima 3e plaats.

Lees meer

Breslau Poland Dag 3

Lees meer...

Na dag drie in de Breslau Polen is de strijd vooraan bij de motoren ongekend spannend. De winst was voor Michal Latech, met Rico van der Sanden op iets meer dan 2 minuten achterstand. Henno van Bergeijk had een goede dag met een 3e tijd, gevolgd door Paul Sesink op de 4e plaats en Rob Verstegen op de 6e plaats. 

Lees meer

Breslau Poland Dag 2

Lees meer...

De Nederlanders hebben vandaag weer goed gepresteerd op de tweede dag van de Breslau Polen. Bij de auto's was de winst voor Herman Jasper, bij de motoren finishte Rico van der Sanden op een tweede plaats. Op de tweede en aflsuitende dag van de German Offroad Masters (GORM) was de winst voor Ronald Schoolderman. Eelco Bekker sloot prima af met een derde tijd.

Lees meer

Breslau Poland Dag 1

De eerste dag zit erop in de Berlin Breslau. De rally begon goed voor Rico van der Sanden, die de eerste etappe op zijn naam schreef bij de motoren. Bij de auto's werd Bert Mourik, die voor het eerst met zijn nieuwe Bowler Nemesis in actie kwam, netjes tweede. 

Lees meer

Breslau Poland 2017: grote Nederlandse inbreng

Lees meer...

Zaterdag gaat de Breslau Polen van start. Met dit jaar een mooie Nederlandse inbreng bij de motoren, quads en auto's, plus nog een aantal deelnemers in de GORM (German Offroad Masters) dat we ook kennen van het NKORR, zoals Ronald Schoolderman, Dave Klaassen en Eelco Bekker.

Lees meer

Przygonski/Colsoul winnen Italiaanse Baja

Lees meer...

Sinds zijn switch van de motor naar vier wielen voor de Dakar van 2016, heeft Jakub Przygonski zijn eerste zege binnengehaald. Samen met navigator Tom Colsoul schreef hij afgelopen weekend de 24e editie van de Italiaanse Baja op zijn naam met een Mini All4 Racing. (foto MCH) 

Lees meer

Gerard de Rooy wil in Africa Race de belofte van zijn vader inlossen

Lees meer...

De beste truck zijn, dat heeft Gerard de Rooy al twee keer meegemaakt. Dat is niet waarvoor hij in januari meedoet aan de Africa Eco Race. Bij een presentatie van het evenement in Lommel maakte De Rooy klip en klaar zijn ambitie duidelijk: “Ik wil de belofte van mijn vader uit 1988 inlossen en als winnaar van het algemeen klassement aan het Lac Rose staan.”

Lees meer