Derde ronde Saudi Toyota Desert Rally Championship 2019 van start

Lees meer...

5 novermber, Al Ula - Saoedi Arabië. Vandaag vond de ceremoniële start plaats van de Al Ula-Neom Cross-Country Rally, de derde ronde van het nieuw opgezette Saudi Desert Rally Championship. Morgenochtend beginnen 59 auto's, 7 motoren, 7 quads en 1 truck aan de eerste van vier specials, met een lengte van 212 kilometer.

Lees meer

15e plaats voor Ronald van Loon in Portugese Baja

Lees meer...

Afgelopen weekend werd in Portugal de Baja Portalegre 500 verreden, de laatste ronde van het wereldkampioenschap Cross-Country Baja's. Argentijn Orlando Terranova greep de winst en wist zich daarmee ook van de wereldtitel te verzekeren. Nederlander Ronald van Loon was ook van de partij, en finishte knap 15e in een zeer sterk bezet veld. 

Lees meer

1000 Dunas 2019 na een lange week weer terug in Granada

Lees meer...

De tweede editie van de 1000 Dunas zit erop. Spanjaard Joan Pedrero wist de meeste kilometers te rijden en het minst aantal waypoints te missen. Dat is waar het om draait in de 'Mille Dunas', en zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. 

Lees meer

1000 Dunas 2019: laatste special in Spanje

Lees meer...

Na twee zeer lange dagen in Marokko zijn de deelnemers van de 1000 Dunas Rally vanmorgen de veerboot afgerold in Alicante. Op het programma nog één special, met een lengte van 60 kilometer. Later op de dag worden de deelnemers weer terug verwacht in Santa Fé, waar de finishceremonie zal plaatsvinden.

Lees meer

1000 Dunas 2019: Pedrero en Spierings aan kop

Lees meer...

Ook tijdens de derde etappe van de 1000 Dunas-rally moest de route flink ingekort worden omdat het simpelweg te lang was voor de deelnemers. Ook klassementsleider Joan Pedrero en Paul Spierings wisten de volledige proef niet te volbrengen.

Lees meer

1000 Dunas 2019: Pittige eerste etappe

Lees meer...

Op de eerste dag van de 1000 Dunas 2019 zijn er gelijk al wat verschillen gemaakt in het klassement. Diverse coureurs kwamen in de problemen op het uitdagende parcours.

Lees meer

1000 Dunas 2019: technische keuring

Lees meer...

Zo'n 40 deelnemers verzamelden zich vandaag bij de kartbaan in Santa Fé (even buiten Granada) voor de technische keuringen van de tweede editie van de 1000 Dunas Rally. Onder een heerlijk zonnetje met een gemoedelijke sfeer werden alle motoren kort nagekeken en voorzien van een Stella GPS systeem voor de navigatie en tracking.

Lees meer