Thierry Pittens wint ook tweede manche ONK Enduro in Vorden

Lees meer...

De tweede manche uit het Open Nederland Kampioenschap Enduro werd vandaag verreden in Vorden. Na drie proeven over de Vordense paden was Thierry Pittens negen seconden sneller dan Hans Vogels, gevolgd door Wesley Pittens. Dit is voor Thierry Pittens de tweede overwinning op rij, Hans Vogels en Wesley Pittens draaien de rollen om met hen tweede en derde plaats.

Lees meer

Zware tweede dag Baja Deutschland

Lees meer...

Op de vooravond van etappe 3 werd er bekend dat de starttijden zowel voor de motoren als voor de auto’s en trucks met twee uur zouden worden uitgesteld. Dit na het bericht van MIBRAG, het bedrijf achter de bruinkool mijn waar Baja Deutschland in verreden wordt.

Lees meer

Aorigele behoudt de leiding na dag 2 China Rally

Lees meer...

De zege in de eerste etappe van de Dakar Series China Rally van de Chinees Aorigele was dus geen toevalstreffer. De Nissan-rijder uit Alxa schreef ook de tweede etappe op zijn naam. In de duinen rond Alxa was hij maar liefst 4 minuten sneller over 129 kilometer dan de Argentijn Lucio Alvarez. 

Lees meer

Lokale ster Aorigele wint eerste etappe China Series

Lees meer...

Kennis van de enorme duinen rond Alxa heeft lokale held Aorigele de zege van de eerste etappe van de Dakar China Series opgeleverd. Met zijn Nissan VK50 was de Chinees de Zuid-Afrikaan Giniel de Villiers 13 seconden te snel af. De ervaren Han Wei, die met zijn Geely buggy ook al meedeed in de Silk Way Rally de afgelopen zomer, werd derde in de 57 kilometer lange special bij het bivak in Alxa.

Lees meer