Breslau Polen 2019: een race van weekend tot weekend

Lees meer...

Volgens het principe van "less is more" zal Rallye Breslau Poland 2019 een 5-daags evenement zijn. Je komt aan in het weekend, racet de hele week, en vertrekt weer in het volgende weekend. Al het goede tesamen in een sterk geconcentreerd concept.

Lees meer

Eerste wedstrijd eb NK Offroad Racing Series 2019 en Euro Cup Off Road Racing 2019 bekend

Lees meer...

200 Kilometer roadbook, spannende navigatie, massastarts, zand, gravel en bossen! Dat zal de seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series 2019 en van de Euro Cup Off Road Racing 2019 allemaal bevatting tijdens de 24H Fursten Forest Offroad Race op 23 en 24 februari 2019. De ultieme uitdaging voor het kampioenschap.

Lees meer

Nathan Watson wint Red Bull Knock Out 2018

Lees meer...

Engelsman Nathan Watson heeft gisteren de Red Bull Knock Out gewonnen, op het Scheveningse strand. Glenn Coldenhoff ging lang aan de leiding, maar door een misverstand tijdens de pistop kon hij alleen een slokje water pakken . En dat gaf niet genoeg energie om in deze loodzware race aan de leiding te blijven. 

Lees meer

Laatste ronde NK ORR dit weekend in Borger

Lees meer...

Dit weekend gaat de laatste ronde van het eb-NK Offroad Racing van start in het Drentse Borger. Maarliefst 61 teams maken zich op voor de strijd om de laatste punten in het Nederlands Kampioenschap.

Lees meer

Zevende ronde WESS dit weekend in Zweden

Lees meer...

De World Enduro Super Series titelstrijd gaat dit weekend verder in Zweden tijdens de Gotland Grand National, de voorlaatste ronde van het seizoen. Na zes ronden, gaat Billy Bolt van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing aan de leiding voor de Duitse Manuel Lettenbichler en Josep Garcia van Red Bull KTM Factory Racing.

Lees meer

Wij verzorgen jouw fotografie en video tijdens Baja Borger

Lees meer...

Met de Dakar Rally, Africa Eco Race, Tuareg Rallye, Morocco Desert Challenge, Serres Rally, Rallye Dresden Breslau, Balkan Offroad Rallye, Rallye du Maroc en natuurlijk het eb-NK Offroad Racing zijn wij als mediateam aanwezig bij alle grote internationale en nationale rally raids. Zo ook in november bij de Baja Borger.

Lees meer

Eerste Rallye Raid Trophy’s uitgereikt na Serres Rally

Lees meer...

Sinds dit jaar is er een nieuw totaalklassement in het leven geroepen voor de deelnemers aan drie verschillende rally’s. Deelnemers aan de Tuareg Rallye, Rally Albania en Serres Rally strijden samen om de meeste punten voor de Rallye Raid Trophy. Na de finish van de Serres Rally werden de eerste trofeeën uitgereikt aan de eerste winnaars.

Lees meer

Garcia wint ronde zes WESS in Hawkstone Park

Lees meer...

Josep Garcia heeft de zesde ronde van de World Enduro Super Series gewonnen. De Spanjaard sprak vooraf al de verwachting uit om op de hoogste trede van het podium te willen eindigen. En dat heeft hij waar gemaakt met de winst op beide dagen van de Hawkstone Park crosscountry.

Lees meer