25e Erzbergrodeo Hare Scramble gewonnen door Graham Jarvis

Lees meer...

De Brit Graham Jarvis heeft de overwinning gepakt in de Red Bull Erzbergrodeo Hare Scramble in Oostenrijk. De Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing rijder leverde een geweldige prestatie tijdens de 25e editie van de beruchte Hard Enduro-race en derde ronde van de World Enduro Super Series. Jarvis liet de Duitse Manuel Lettenbichler en Mario Roman achter zich.

Lees meer

Erzbergrodeo Oostenrijk volgende stop van WESS

Lees meer...

Meer dan 1700 deelnemers en duizenden fans zullen samenkomen in de mijnstad Eisenerz voor het legendarische jaarlijkse crossmotorfestival. Dit jaar zal de 25ste editie van de beruchte wedstrijd met de belofte vanuit de organisatie om alles uit de kast te halen om er zeker van te zijn dat deze editie niet zal worden vergeten.

Lees meer

Josep Garcia eerste niet-Franse winnaar Trèfle Lozérien AMV

Lees meer...

De Spanjaard Josep Garcia heeft dit weekend de ronde twee van de World Enduro Super Series gewonnen. Onder uitdagende omstandigheden werd de Red Bull KTM Factory Racing-rijder de eerste niet-Franse winnaar in de 33-jarige geschiedenis van de race. Met Jamie McCanney en Nathan Watson eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Dit betekende ook dat dit de eerste keer is dat een Franse rijder buiten de top drie finishte.

Lees meer

Mario Roman wint openingswedstrijd World Enduro Super Series

Lees meer...

De Spaanse Mario Roman heeft dit weekend de eerste wedstrijd van de World Enduro Super Series op zijn naam geschreven. De fabrieksrijder voor Sherco Factory Racing zette een indrukwekkende prestatie neer en liet de bekende namen achter zich. Achter Roman finishte zijn teamgenoot, Wade Young, als tweede en KTM-rijder Manuel Lettenbichler als derde.

Lees meer