Win een gratis deelname aan de Breslau Polen of Balkan Offroad!

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_BalkanBreslau_2018_Leg3_Balkan18_Leg3__531.JPG

De Balkan Offroad 2018 was een groot succes voor de teams die een inschrijving hadden gewonnen met de ‘Young Rally Stars’ wedstrijd. Daarom wordt dit programma verlengd in 2019!

De organisatie geeft drie inschrijvingen weg, inclusief twee servicemensen en een servicevoertuig. Twee inschrijvingen bij de auto’s, waarbij de keuze is tussen de Extreme of de Cross-Country klasse, voor twee personen. De derde inschrijving is voor de enduro of quad categorie.

Deze drie inschrijvingen worden weggegeven voor beide evenementen: de Rallye Breslau Poland en de Balkan Offroad Rallye in Bulgarije.

Waarom doet de organisatie dit? Onze sport en passie heeft nieuwe aanwas nodig. Het is onderdeel van de missie van de organisatie om de spirit van rally-raid in leven te houden. Motorsport is een verslaving, die mensen uit allerlei landen verbindt en waaruit nieuwe vriendschappen ontstaan.

Meedoen? Er zijn slechts een paar regels en voorwaarden, om die gratis inschrijving te verdienen:

* Je bent niet ouder dan 29 als je mee wilt doen in de SSV, auto of truck categorie
* Je bent niet ouder dan 24 als je mee wilt doen in de motor of quad categorie
* Je bent een ‘rookie’ zonder ervaring in grote evenementen
* Je hebt nog geen grote media aandacht gehad
* Je voertuig voldoet aan de eisen van het reglement

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie waarom jij in aanmerking komt voor die gratis deelname.

Schrijf over je team, je motivatie, stuur foto’s, en vertel waarom jij misschien wel de volgende rally ster gaat worden!