Schuttel en Ronner beste Nederlanders in Balkan Offroad

Lees meer...

De finish halen in de laatste dag van de Balkan Offroad ging niet zonder slag of stoot. Het was een pittig dagje waardoor een aantal deelnemers zoals Frank Stensky niet de finish hebben gehaald. Toch was de sfeer bij de finish aan de zwarte zee blij en uitgelaten na een uitdagende rally week in Bulgarije.

Lees meer

Klassementen worden opgemaakt op voorlaatste dag Balkan Offroad

Lees meer...

De zevende etappe was opnieuw een zware. De deelnemers gingen pas tegen 11:00 van start en waren daardoor ook laat terug in het bivak in Shkorpilovtsi. Niet alleen de proeven waren een uitputtingsslag voor het materiaal, ook de navigators hadden het moeilijk met de navigatie op sommige lastig te vinden punten.

Lees meer

Lange marathon etappe in Balkan Offroad

Lees meer...

De vierde etappe van de Balkan Offroad is opnieuw gewonnen door Frank Stensky. De Duitser won met slechts 46 seconden voorsprong op de Bulgaarse Konstantin Cholakov. De snelste Nederlander was Sietse Ronner met de Bowler Wildcat op 5 minuten achter de winnaar.

Lees meer

Balkan Offroad van start in Bulgarije

Lees meer...

Vandaag gaat de Balkan Offroad van start vanuit het Bulgaarse Borovets. De achtdaagse rally gaat over totaal 1710 wedstrijd kilometers van Borovets in de bergen naar Shkorpilovtsi aan de kust van de zwarte zee.

Lees meer

  • 1
  • 2