Bernhard ten Brinke en Tom Colsoul strandden in zicht van podium

Lees meer...

De Abu Dhabi Desert Challenge is een woestijnrally met een reputatie. Deze week gingen Bernhard ten Brinke en Tom Colsoul het duel aan met de hoge, snelle en onberekenbare duinen in de Rub al Khali woestijn. De fabrieksequipe van Toyota Gazoo Racing lag op koers voor de tweede plaats, totdat een ruige sprong van een duin de wielophanging ernstig beschadigde. “Ik ben overal tevreden over, behalve over het resultaat.”

Lees meer

Prokop, Quintanilla en Koolen dicht bij overwinning in Abu Dhabi Desert Challenge

Lees meer...

Martin Prokop (auto's) heeft met een nieuwe dagzege het initiatief genomen om donderdag de eindwinst in de Abu Dhabi Desert Challenge te pakken. Prokop pakte opnieuw meer dan zes minuten op Jakub Przygonski en heeft daardoor een marge van vijftien minuten voorafgaand aan de laatste competitieve kilometers op donderdag. Ook Pablo Quintanilla en Kees Koolen bevinden zich in kansrijke positie. 

Lees meer

Al-Qassimi wint korte proloog Abu Dhabi Desert Challenge 2018

Lees meer...

Met een korte proloog van twee kilometer is Abu Dhabi Desert Challenge zaterdag gestart. De setting was niet waar de echte rally-mensen aan gewoon zijn: De openingsproef waarmee de startvolgorde voor de etappe van zondag bepaald wordt, werd verreden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi waar normaal Formule 1-wagens overheen razen.

Lees meer

  • 1
  • 2