Libya Rally presentatie zeer goed bezocht

Foto's Tim Buitenhuis

De Libya Rally 2016 presentatie van afgelopen donderdag bij Verkooyen Machines is zeer goed bezocht. Een recordaantal mensen kwam naar Vessem om alle details te horen van organisator Gert Duson over de 2016 editie. Vooral de nieuwe route sprak de ruim 200 bezoekers tot de verbeelding. Met duinen in 5 van de 7 etappes, zeer weinig verbindingen en lange specials belooft het een zeer uitdagende Libya Rally te worden. 

De inschrijving is inmiddels goed op gang gekomen, en aanmeldingen uit heel Europa druppelen binnen. Ook de inbreng van de Nederlanders zal weer traditioneel groot zijn. Verwachting is dat zeker het aantal deelnemers in de motorcategorie zal groeien. Met Franse Verhoeven is een eerste zeer snelle rijder bevestigd, en zeer waarschijnlijk zal daar nog een aantal snelle rijders aan toegevoegd worden. Waaronder ook Dakardeelnemer Henno van Bergeijk, die de allereerste editie van de Libya Rally in 2008 al eens reed, en in 2016 weer terug keert. 

In de truckcategorie zijn zo'n 10 trucks al bevestigd. Het maximum van 20 racetrucks kan wel eens snel gehaald worden. Riwald en Mammoet zijn er ook in 2016 weer bij, en daar gaat zeker nog een aantal bekende Dakardeelnemers uit Nederland aan toegevoegd worden. 

Bij de auto's zal het Black Ram Team met 5 tot 6 auto's van de partij zijn, het Prodakar Team van Chris Leyds heeft al diverse auto's bevestigd, en naar verwachting zal ook 4x4 Centrum Ermelo weer van de partij zijn. Later dit jaar zal er in de werkplaats van 4x4 Centrum Ermelo nogmaals een presentatie gegeven worden over de Libya Rally 2016.  

Download hier de presentatie met alle info over de 2016 editie. 

Deadline 1 oktober
Per 1 oktober verloopt de 1e termijn voor de vroege inschrijvers. Wie dus nog van het laagste tarief gebruik wil maken, moet nu actie ondernemen. Een aanbetaling van 500 Euro per persoon is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor het lage tarief. Meer weten? Neem dan contact op met Marcel Vermeij / 06 484 08 035

Download hier het inschrijfformulier. 

Lees hier verder voor de tarieven. 


gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1