Zondag 8 mei 14.00 uur: Libya Rally op RTL7

Lees meer...

De 2016 editie van de Libya Rally bleef spannend tot de laatste dag. Pas aan de finish van de laatste special werd duidelijk hoe de prijzen verdeeld werden. Met uitdagende en lange specials waar alles inzat kregen de deelnemers een prachtige en unieke route voorgeschoteld, waar de Libya Rally ieder jaar weer garant voor staat!

Lees meer

Libya Rally 2016 - Dag 7

Lees meer...

Foto's van de zevende etappe tijdens de Libya Rally 2016 in Marokko. De etappe ging van Matarka naar Saidia waar de finish lag.

Lees meer

Gert Duson: Het was een mooie rally

Lees meer...

Libya Rally-directeur Gert Duson is een gelukkig man aan de finish. Op een incident met een  waypoint na, kijkt hij terug op een goede rally. “Iedereen is veilig en wel aangekomen en zegt mij dat ze een geweldige week hebben gehad. Dus ja: als mijn deelnemers blij zijn, ben ik ook blij.”

Lees meer

Libya Rally 2016 - Dag 6

Lees meer...

Foto's van de zesde etappe tijdens de Libya Rally 2016 in Marokko. De etappe ging van Merzouga naar Matarka.

Lees meer

Libya Rally 2016 - Dag 5

Lees meer...

Foto's van de vijfde etappe tijdens de Libya Rally 2016 in Marokko. De etappe ging van Mhamid naar Merzouga en het was de mooiste dag van de rally tot nu toe

Lees meer

Libya Rally 2016: De mooiste dag tot nu toe

Lees meer...

Etappe 5 van de Libya Rally, een rit van 336 km van M’Hamid naar Merzouga, was de mooiste dag tot nu toe volgens een grote meerderheid van de deelnemers. Trucker Martin van den Brink slaagde erin iedereen in te halen op vier motorrijders na. 

Lees meer