Libya Rally 2015 presentatie zeer goed bezocht

b_600_0_16777215_00_images_05-LIBYA-RALLY_2015_presentatie_Presentatie_LR2015_-18.jpg

De Libya Rally 2015 presentie van gisteravond is met een kleine 200 gasten zeer goed bezocht. Met veel bekende gezichten, maar ook veel nieuwe!

The next step up
Sinds de Libya Rally in Marokko wordt verreden kent het evenement een sterke groei. Voor 2015 zal het deelnemersveld niet heel veel verder doorgroeien. Een bewuste keuze van organisator Gert Duson. ,,De laatste twee jaar is het deelnemersveld hard gegroeid. Dit jaar waren er 320 deelnemers. We kiezen er nu voor om de rally niet zozeer in kwantiteit te laten groeien, maar wel in kwaliteit.’’

De invoering van het GPS Unik en Sentinel systeem zoals ook in de Dakar en alle FIA/FIM rally’s gebruikt wordt, is daarbij een belangrijke stap. Dat zorgt voor meer veiligheid, een betere tijdwaarneming en tracking van deelnemers, en de nadruk ligt meer op de navigatie. Een belangrijke stap voorwaarts voor het hele niveau van de rally en iets dat veel 2014 deelnemers graag wilden zien.

[youtube]nVHY1JdA7Jc[/youtube]

De grote belangstelling bij de presentaties eerder deze week in België en die van gisteravond bij Mammoet Rallysport in Harskamp duidt erop dat de rally nog wel eens snel vol kan lopen. Met nieuwe aanmeldingen in alle categorieën en een grote schare van terugkerende deelnemers ziet het er goed uit voor de Libya Rally 2015. Met al 8 trucks uit België en 4 uit Nederland bevestigd (waaronder Martin van den Brink van Mammoet Rallysport) zal er zeker een mooie strijd gaan plaats vinden in de truck categorie! Maar ook in de andere categorieën komt er een aantal nieuwe namen aan de start!

RTL 7 Rally Report zondag 14 september 16.30 uur
Komende zondag zal er in de uitzending van RTL7's Rally Report met Frank Verhoeven aandacht besteed worden aan de Libya Rally 2015, met actiebeelden van de 2014 editie. Met dank aan EB Personeelsdiensten en Erren Recondition die dit mogelijk gemaakt hebben. In 2015 zal er een complete uitzending gewijd worden aan de rally!

In november zal er nogmaals een presentatie gegeven worden in het zuiden van het land. In februari volgt een rijdersbriefing voor deelnemers, waarbij alle details van de rally nog eens uitvoerig toegelicht worden. Meer info hieromtrent zal natuurlijk bekend worden gemaakt op Rallymaniacs.nl.

gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1