Studenten Drenthe College gaan opnieuw woestijn in

b_600_0_16777215_00_images_05-MDC_2019_14-04_MDC2019_1404_TB-2561.jpg

Studenten van het TT – Instituut Rally Team van Drenthe College gaan voor het derde achtereenvolgende jaar meedoen aan de Morocco Desert Challenge (MDC). De rally wordt april 2020 verreden in de Marokkaanse woestijn. Het rallyteam heeft de twee voorgaande edities van de MDC met succes uitgereden. Voor deze rally zoeken zij weer sponsoren.

Het afgelopen jaar heeft het TT – Instituut Rally Team met studenten deel genomen aan de MDC. De MDC is de op één na grootste rallyraid ter wereld. De MDC wordt gereden in de Marokkaanse woestijn, deze rally is 3000 kilometer lang en is een avontuur vol afwisseling, met snelle pistes, technische stukken, wijde Afrikaanse vlaktes, veel duinen, zoutmeren en legendarische Dakar-pistes.

Together we beat the challenge!

Dit jaar wil het rally team niet alleen naar Marokko, maar richten zij zich op meerdere opleidingen van Drenthe College. Het rally team willen gezamenlijk met meerdere studenten van diverse richtingen het einde van de rally bereiken. Hierdoor is de slogan ‘Together we beat the challenge’ ontstaan, want gezamenlijk willen de studenten de MDC verslaan.

Facebook

Ook zijn de studenten erg actief op social media en kun je ze volgen op hun Facebook pagina waar op zij laten zien hoe ver zij zijn met het preparen van de rallywagen en met het zoeken naar sponsoren. Wil je het team graag volgen? Dat kan! Raadpleeg de website www.tt-insituut-rallyteam.nl of kijk op de Facebook pagina: TTiRallyteam.