4x4 Centrum Ermelo kijkt terug op geslaagde MDC

b_600_0_16777215_00_images_05-MDC_2019_achteraf_4x4Ermelo_MDC2019_1904_JVO-3164.jpg

Met een 11e plaats algemeen voor Ronald Schoolderman/Marcel Blankestijn en een 15e plaats voor Lieven de Brabant /Donald de Smet scoorde het team van 4x4 Centrum Ermelo twee mooie uitslagen. Daarnaast finishte Martijn van den Broek knap als 12e algemeen en Teun Stam als 14e, beiden met een door 4x4 Centrum Ermelo gebouwde 'Rallycruiser'. 

Behalve een 11e plaats algemeen won het duo Schoolderman/Blankestijn ook nog het T1 klassement bij de diesels. Ronald Schoolderman: ,,Het was een zeer geslaagde rally. Mijn doel was vooral om ervaring op te doen in de duinen en te leren. Maar door weinig fouten te maken en iedere dag mooi op tijd binnen te komen, klommen we vanzelf naar voren in het klassement. Hoewel we niet met onze eigen auto reden (de ORD150), en over veel minder vermogen beschikten, bleek maar weer dat pure snelheid niet altijd het belangrijkste is. En waar ik zeker ook trots op ben: behalve de twee auto's van ons eigen team, zijn ook de twee door ons gebouwde rallycruisers van Martijn van den Broek en Teun Stam knap in de top vrijftien gefinisht.''

Nu de Morocco Desert Challenge erop zit, kijkt Schoolderman alweer vooruit naar de volgende evenementen. ''Eind juni gaan we naar de Breslau Rally waar we de service verzorgen voor Brinky Rallysport, en half september staat de Balkan Offroad op de kalender, waar we zelf ook weer voor de overwinning willen strijden. In de werkplaats gaan we nu hard aan de slag met de bouw van 2 nieuwe ORD 150's, en een nieuwe Rallycruiser die in de verkoop komt. En natuurlijk willen we in april 2020 er weer graag bij zijn als de Morocco Desert Challenge weer van start gaat!

gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1