Vol deelnemersveld MDC te zien op RTL GP Pre-proloog

b_600_0_16777215_00_images_05-MDC_2018_04_13_MDC2018_1304_TB-0046.jpg

In de tweede week van april 2019 gaat de 11e editie van de Morocco Desert Challenge van start in Agadir. Na een zeer succesvol 10-jarig jubileum gaat de rally in dezelfde sterke formule opnieuw van start op 13 april met een acht etappes tellende ‘coast to coast’ rally zonder liaison.

Inschrijvingen vol

Een week geleden kwam de organisatie van de Morocco Desert Challenge met het bericht dat de rally, 2 maanden nadat de inschrijving werd geopend, helemaal vol is. Vorig jaar stond er al een indrukwekkend deelnemers op Plage blanche maar dit zal komend jaar nog groter zijn. Hiermee is de kans aanwezig dat de Morocco Desert Challenge volgend jaar de grootste rally raid wedstrijd ter wereld zal zijn.


Preproloog

Op 28 oktober zijn alle Dakar en Africa Eco Race deelnemers te bewonderen op het Eurocircuit van Valkenswaard tijdens de RTL GP Pre-proloog. Nieuw dit jaar is dat ook deelnemers aan het Morocco Desert Challenge aanwezig zullen zijn op de Pre-proloog. Het is slechts een deel, maar er komen maar liefst 45 Nederlandse voertuigen welke deel gaan nemen aan de 11e editie van de Morocco Desert Challenge naar Valkenswaard. Zij zullen samen een eigen MDC-bivak vormen op het Eurocircuit.