Inschrijving MDC 2018 loopt vol!

b_600_0_16777215_00_images_05-MDC_2018_vooraf_presentatie_presentatie_02.jpg

Dat de belangstelling voor de tiende editie van de Morocco Desert Challenge groot is, bleek al tijdens de presentatie van 14 september in Beesd bij het Rainbow Truck Team. Met een uitgebreide Europese tour is de belangstelling ook in andere landen flink aangewakkerd, en stromen de inschrijvingen binnen! Wie nog wil profiteren van het lagere tarief, dat tot 1 oktober geldt, heeft nog een paar dagen de tijd om in te schrijven! 
Foto's: Pridex Media / Tim Buitenhuis

Organisator Gert Duson kondigde het al aan: de tiende editie gaat een geweldig feest worden. En daar wordt volop op gereageerd. In iedere categorie zijn er al flink wat inschrijvingen. Zo zijn er in de truckcategorie dertien trucks bevestigd, met o.a. Martin van den Brink, William de Groot, Frank Tilburgs en Jos Smink vanuit Nederland. En meer zullen er zeker nog volgen! 

Ook de motorcategorie komt vroeg op stoom dit jaar, met inschrijvingen uit onverwachte hoek met deelnemers uit IJsland, Zweden, en de Emiraten! Maar vooral in Frankrijk is de belangstelling groot met een flink aantal inschrijvingen. In totaal zijn er al 350 personen ingeschreven. De verwachting is dan ook dat de Morocco Desert Challenge in recordtijd vol geboekt is! 

Tot 1 oktober kun je nog profiteren van het lage inschrijvings tarief! Dankzij Competitor Control, het online systeem om in te schrijven, is je inschrijving makkelijk en snel geregeld. Een aanbetaling van 500 euro per persoon is noodzakelijk om aanspraak te maken op het lage tarief! Zonder aanbetaling ben je niet ingeschreven! 

Meer weten over deelnemen aan de Morocco Desert Challenge? Neem dan contact op: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nl of 06 484 08 035

">


gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1