MDC 2020 update: het laatste nieuws

Lees meer...

Op 23 november is het weer zover. Dan wordt in Zuid-Nederland de jaarlijkse Preproloog georganiseerd, het grootste rally feest van de Lage Landen. Voor het tweede jaar op rij is de MDC van de partij. En hoe? Wel, massaal is het juiste woord, want met méér Nederlandse en Belgische deelnemers dan gelijk welke andere rally, zal onze aanwezigheid niet onopgemerkt voorbijgaan. MDC organisator Gert Duson brengt het laatste nieuws. 

Lees meer

Studenten Drenthe College gaan opnieuw woestijn in

Lees meer...

Studenten van het TT – Instituut Rally Team van Drenthe College gaan voor het derde achtereenvolgende jaar meedoen aan de Morocco Desert Challenge (MDC). De rally wordt april 2020 verreden in de Marokkaanse woestijn. Het rallyteam heeft de twee voorgaande edities van de MDC met succes uitgereden. Voor deze rally zoeken zij weer sponsoren.

Lees meer

Presentatie MDC 2020 12 september a.s. (nieuw adres)

Lees meer...

Op donderdagavond 12 september a.s. vindt de jaarlijkse presentatie van de Morocco Desert Challenge weer plaats. Hoewel de 2020 editie inmiddels in recordtijd is volgeboekt, is dat nog geen reden om niet van de gelegenheid gebruik te maken om het laatste nieuws te horen en oude bekenden te spreken! 

Lees meer

MDC schrijft geschiedenis!

Lees meer...

In twee weken tijd is de Morocco Desert Challenge volledig vol geboekt. Geen enkele rally ter wereld heeft ooit zo'n tsunami aan inschrijvingen gekregen in zo'n korte tijd! 

Lees meer

MDC 2020 al bijna vol geboekt!

Lees meer...

Het moet de natte droom van elke rally-organisator zijn! En Gert Duson beleeft 'm vandaag. Slechts 24 uur na het openen van de inschrijvingen voor de 2020 editie, zijn reeds 70% van de plaatsen ingenomen, goed voor 707 personen (piloten, navigators en assistentie). De MDC kan zich dus zonder pretentie de meest populaire rally-raid ter wereld noemen.

Lees meer

Klaar voor Morocco Desert Challenge 2020

Lees meer...

Morgen gaat de inschrijving voor de 2020 editie van de Morocco Desert Challenge open. De trouwe deelnemers van voorgaande jaren kregen vandaag al de kans om zich te verzekeren van een plekje want de komende editie gaat worden beperkt in het aantal deelnemers.

Lees meer

Met Team Oryx naar de MDC 2020

Lees meer...

Met een goed geprepareerde Desert Warrior in een ervaren team meedoen aan de Morocco Desert Challenge 2020? Dan heeft Team Oryx wellicht een interessant aanbod! De inschrijving gaat volgende week open, dus wacht niet te lang met beslissen, want de rally kan wel eens heel snel vol zitten! 

Lees meer

MDC 2020: inschrijving open op 1 augustus

Lees meer...

De 2019 editie van de Morocco Desert Challenge was een groot succes. De rally is in een paar jaar tijd gigantisch gegroeid, maar ondanks dat weet de organisatie ieder jaar de lat weer hoger te leggen. Voor 2020 zal het deelnemersveld niet verder groeien, maar zal organisator Gert Duson zich vooral focussen op verbetering en innovatie.

Lees meer

4x4 Centrum Ermelo kijkt terug op geslaagde MDC

Lees meer...

Met een 11e plaats algemeen voor Ronald Schoolderman/Marcel Blankestijn en een 15e plaats voor Lieven de Brabant /Donald de Smet scoorde het team van 4x4 Centrum Ermelo twee mooie uitslagen. Daarnaast finishte Martijn van den Broek knap als 12e algemeen en Teun Stam als 14e, beiden met een door 4x4 Centrum Ermelo gebouwde 'Rallycruiser'. 

Lees meer

Nederlandse beste vrouw in MDC 2019

Lees meer...

Afgelopen week is de jaarlijkse Morocco Desert Challenge (MDC) weer verreden. Deze offroad woestijn rally is de op één na grootste ter wereld en brengt de deelnemers in 2800 kilometer verdeeld over 8 etappes dwars door het afwisselende terrein van Marokko. Wendy Broomans (31) en haar vader Ronald Broomans (62) deden dit jaar voor de derde keer mee aan deze zware rally en niet zonder succes: Wendy is de beste vrouw geworden in de auto categorie.

Lees meer