MDC 2018 nieuwsupdate

Lees meer...

Allerlaatste kans om in te schrijven & grootste T4 truckrace ter wereld! Op zondagavond 11 februari om middernacht worden de inschrijvingen voor de Morocco Desert Challenge 2018 onherroepelijk afgesloten.

Lees meer

Morocco Desert Challenge: tweede grootste rally-raid ter wereld

Lees meer...

“Blijven geloven in je eigen kracht, leren van je fouten én van die van anderen en vooral trouw blijven aan je eigen waarden.” Met deze wijsheden in het achterhoofd groeide de Morocco Desert Challenge in tien jaar uit van een piepkleine rally-raid naar een internationaal evenement met een reputatie om “u” tegen te zeggen. 

Lees meer

Inschrijving MDC 2018 loopt vol!

Lees meer...

Dat de belangstelling voor de tiende editie van de Morocco Desert Challenge groot is, bleek al tijdens de presentatie van 14 september in Beesd bij het Rainbow Truck Team. Met een uitgebreide Europese tour is de belangstelling ook in andere landen flink aangewakkerd, en stromen de inschrijvingen binnen! Wie nog wil profiteren van het lagere tarief, dat tot 1 oktober geldt, heeft nog een paar dagen de tijd om in te schrijven! 
Foto's: Pridex Media / Tim Buitenhuis

Lees meer

Alles wat je moet weten over MDC '18

Lees meer...

De jubileumeditie van de Morocco Desert Challenge zal in 2018 niet onopgemerkt voorbijgaan. Het avontuur dat in 2008 begon in de woestijn van Libië zal van 14 tot 22 april 2018 voor de tiende keer plaatsvinden. Fasten your seatbelts, want het wordt één grote special!

Lees meer

Trailer MDC 2018 online!

Lees meer...

Het is zover, de trailer van de Morocco Desert Challenge 2018 is online!
Coast-2 Coast, 2.400 kilometer offroad en NUL kilometer verbinding. Zet je speakers voluit, leun achterover en geniet van de show! 

Lees meer