Last minute naar de Hellas Rally van 04 tot 10 mei?

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_Hellas_2014_Leg6_Hellas2014_Leg6_0808.jpg
Wil je op de valreep nog een mooie rally rijden in voorjaar? Ga dan mee naar een rally die echt alles in zich heeft, 6 rallydagen in de top van Greece Spring, met 9 prachtige specials. De route bestaat voor 95% uit gravel, bospaden, bergroutes, maar niet te vergeten, met een bivouac aan het strand, in een super gezellig Grieks stadje: Nafpaktos!

De rally is zeer geschikt voor amateurs, maar ook de Dakaristen zoals Sam Sunderland, Matthias Walkner, Robert van Pelt en Jasper Riezebos hebben deze mooie rally ontdekt en staan in 2015 aan de start!! De Hellas Rally wordt gereden op roadbook (rol), een avontuurlijke uitdaging voor motorrijders maar ook voor quads, auto's en trucks.

Een prachtig trackingsysteem zorgt ervoor dat de rally live te volgen is voor de thuisblijvers. Op 04 mei vindt de administratieve en technische keuring plaats in Nafpaktos. Dit is tevens de locatie voor het eerste bivouac. Nadat je Nafpaktos hebt ontdekt zul je zeker gecharmeerd van haar zijn! Van het afgelegen strand tot aan de hoogste berg, je krijgt het allemaal te zien, een unieke combinatie van een prachtig divers landschap, een traditioneel dorp met gezellige beach bar's en cafeetjes!

* Inschrijfgeld motorrijder
* Motortransport Nederland - Griekenland retour
* 2 Rallykisten voor vervoer van je onderdelen en persoonlijke spullen (+ wiel/band)
* Gebruik van de faciliteiten van de servicetruck - inclusief monteur (voor technische problemen)
* Lunches/snacks + drinks in het bivouac zoals je die van MEMO TOURS gewend bent!
* Inclusief transfer van en naar Nafpaktos (indien je kiest voor dezelfde vlucht die MEMO TOURS boekt)
* Rally blouse + logo Hellas Rally 2015

We mogen, in overleg met de organisatie, de rally aankomende week nog aanbieden tegen het vroegboektarief van 1.795,- euro. Wil je de rally graag met een quad of auto rijden, vraag dan de tarieven op.

Liever geen competitie? Dan kun je ook de Hellas Raid rijden! Ook een vliegticket kun je door Memo Tours laten inboeken, prijs indicatie 250,- euro p.p. Bovenstaand pakket is op basis van tentovernachting. Kies je voor een hotel (7 overnachtingen incl ontbijt) dan betaal je ongeveer 200,- euro extra.

Vragen? Bel of mail gerust! Ben je er al uit en ga je zeker deelnemen? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en je ontvangt een inschrijfformulier.