Nieuwe datum voor Baja Deutschland

logo.png

De Baja Deutschland wordt verschoven naar 23-25 oktober. De organisator schrijft het volgende: 'In het gebied waar we de Baja Deutschland organiseren blijken zich planten en dieren gevestigd te hebben die in Duitsland onder de natuurbescherming vallen. Hierdoor is het terrein op de geplande datum niet beschikbaar om een wedstrijd te organiseren.' Lees hieronder de complete tekst van de brief die aan de deelnemers is verzonden.

 

Nieuwe datum voor Baja Deutschland 2015

Beste deelnemers van de Baja Deutschland,

In het gebied waar we de Baja Deutschland organiseren blijken zich planten en dieren gevestigd te hebben die in Duitsland onder de natuurbescherming vallen. Hierdoor is het terrein op de geplande datum niet beschikbaar om een wedstrijd te organiseren.

We houden vast aan een sportieve en strak georganiseerde wedstrijd en daarom blijft er geen alternatief dan het verschuiven van de Baja Deutschland naar een periode die voor de natuurbescherming minder bezwaren oproept.

De nieuwe datum is het weekeinde van 23-25 oktober, met twee wedstrijddagen volgens het gebruikelijke programma. Hiermee hopen we een volwaardig alternatief te bieden. De startnummers blijven in de huidige volgorde, nieuwe aanmeldingen zijn natuurlijk mogelijk.

De organisatie is zich er volledig van bewust hoe onaangenaam deze verschuiving is. Het is een buitengewone situatie en daarom hebben we een bijzondere regeling getroffen voor deelnemers die niet in staat zijn om in oktober te starten.

Bijzondere regeling:

Aangemelde deelnemers die op de nieuwe datum in oktober 2015 niet kunnen starten en zich voor 30 april schriftelijk afmelden krijgen het volledige inschrijfgeld voor de wedstrijd en de service terug. Maak je van deze regeling gebruik dan verlies je het startnummer. Ben je alsnog in staat om deel te nemen dan geldt dat als een nieuwe aanmelding. Na 30 april geldt voor afmeldingen het gebruikelijke reglement, dat te vinden is op www.baja-deutschland.de.

Contact voor vragen en afmelding: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Als extra voor alle deelnemers aan de Baja Deutschland biedt de organisatie een korting aan op het startgeld voor de Rallye Breslau Polen 2015 en de Balkan Offroad 2015. Bij aanmelding voor de Breslau Polen vóór 15 juni 2015 en de Balkan Offroad vóór 7 september 2015 wordt bij vermelding van het BAJA boekingsnummer het lagere vroegboektarief berekend. Meer informatie over deze wedstrijden en de tarieven is te vinden op www.rallye-breslau.com. Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ondanks deze onaangename situatie en alle gevolgen die de verschuiving van de datum heeft blijven we ons inzetten voor de ontwikkeling van de Offroad Motorsport. Dank voor ieders begrip.

Met sportieve groet,

Gladiator Sport Association en 4x4 Club Leipzig