Filmpresentatie: ‘Ducky Dude, African Adventurer’

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_touareg-trail-2014.jpg
Het 2CV Rally Raid Team maakte afgelopen jaar een lange reis door West en Centraal Afrika en daar is een film over gemaakt. Op zaterdag 18 april is de première van dit avontuur van meer dan 10.000 kilometer.

 

Vijftig deelnemers vertrokken in september 2014 vanuit Brussel naar Dakar, de finishplaats van de rally. Geïnspireerd door Thierry Sabine reden Robert Jan en Rob Swinkels de enorme reis naar de Senegalese hoofdstad.

Bij deze rally draaide het niet om snelheid maar opdrachten, raadsels en navigatie maken deel uit van de ‘wedstrijd’. Het avontuur staat nog altijd het meest centraal en de neven Swinkels doen daar graag aan mee.

Geen enkel terrein werd gemeden tijdens dit avontuur door het Atlasgebergte, de Sahara en savannes. Met de start in Brussel een avontuur van meer dan twintig dagen. En dat alles met een in 1986 gebouwde 2CV.

Lang keken de heren er naar uit om de Touareg Trail te doen maar het duurde tot vorig jaar. Mavid Productions maakte een film van twee keer twintig minuten en die wordt op zaterdag 18 april vertoond in Scherpenzeel.

Adres:
Glashorst 102A
3925 BV Scherpenzeel (Gld)
Aanvang: 20:00 uur

Aanmelden kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Foto: 2CV Rally Raid Team