Baja Deutschland: Aanmelding opent 1 februari

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_Baja300_2014_BajaGermany_2905_004.JPGMet bijna 500 kilometer, een pittig roadbook en 350 deelnemers bij de motoren, quads, buggies, auto's en trucks is de Baja Deutschland op 15 en 16 mei een van de mooiste offroad wedstrijden van het seizoen. Brede paden, vol driftend door de bocht, je weg zoeken in de bossen van de bruinkoolmijn bij Leipzig.. De inschrijving gaat open op 1 februari en startnummers worden op volgorde van inschrijving vergeven, dus zorg dat je er tijdig bij bent!

 

Afgelopen jaar wist Ronald Schoolderman samen met Marcel Blankestijn in de ORD Toyota de Baja Deutschland te winnen. Leon de Wit zette het truck klassement op zijn naam met de snelle Proto truck. Rob Smits haalde op zijn Honda de tweede plaats binnen, voor Marc Maathuis. Erwin Dobbelaar wist met kundig navigeren de vijfde tijd neer te zetten, een prachtige prestatie.

De Nederlandse 'armada' maakt in het internationale veld van de Baja Deutschland grote indruk: goed voorbereide teams, snelle voertuigen en kundige rijders en bijrijders. De Baja Deutschland telt voor de 4x4's mee in het NK Offroad Racing: het is de langste wedstrijd van het seizoen 2015!

Inschrijven kan via www.baja-deutschland.de