Bezoek Bowler met Desert Foxx

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_DesertFoxx_Bowler_15_12_Bowler_304.jpg

Het Belgische Desert Foxx is gespecialiseerd in het ombouwen van 4x4’s, organiseert reizen en biedt service aan voor verschillende offroad evenementen. Op dit moment is Desert Foxx mee in de Africa Race in dienst van de organisatie.

Desert Foxx biedt ook service aan voor de verschillende rally-raids. Zo staat in 2015 o.a. de in Nederland en België populaire zeer populaire Libya Rally op het programma, waar het team verschillende auto’s zal servicen.

Onlangs bezocht Desert Foxx met een aantal belangstellenden de werkplaats van Bowler in Engeland, waar twee bijzondere rallyauto’s gebouwd worden: de Bowler EXR en de Bowler Challenge Defender. Er kon meegereden worden met testpiloot Edd Cobley in de EXR en de Challenge Defender. Cobley liet zien waartoe beide auto’s in staat zijn op de testbaan van Bowler, en dat was zeer indrukwekkend. Daarnaast konden de gasten van Desert Foxx beide rallyauto’s zelf ook rondsturen op de korte testbaan, om een indruk te krijgen.

De EXR is een volwaardige Dakarauto, die met verschillende specificaties opgebouwd kan worden. Het afgelopen jaar is de EXR in verschillende rally-raids ingezet zoals de Africa Eco Race en de Tuareg Rally, om zo meer ervaring op te doen en meer aandacht te genereren. De EXR vult het gat tussen de hele dure auto’s zoals de Mini van X-Raid en de Hilux van Overdrive in het topsegment, en de meestal zelf door teams omgebouwde standaard auto’s.

De Challenge Defender is een Landrover 90 die door Bowler helemaal rallyklaar geleverd wordt. Met standaard Landrover componenten, dus makkelijk te onderhouden, maar wel voorzien van alle benodigdheden om aan de huidige FIA eisen te voldoen. Een instapauto dus waar wel heel veel plezier gemaakt kan worden!

De dag werd afgesloten met een presentatie van Gert Duson over de Libya Rally 2015, wat weer een aantal Engelse inschrijvingen opleverde. 

Bij Desert Foxx kunnen ze je alles vertellen over beide auto's van Bowler, en advies geven wat voor de verschillende gebruiksmogelijkheden de beste optie is. Neem gerust contact op, of ga eens kijken in Antwerpen! 

 

gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1