Uitnodiging: ONK-ORR bijeenkomst 15 november

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_NKORR_NKORR_Borger2014_zaterdag-14.jpg
Het seizoen van het ONK Off Road Racing is inmiddels ten einde en daarom wil de Stichting NTA het jaar evalueren met de rijders, organisaties en andere leden van de ONK-ORR familie. In onderstaand bericht een uitnodiging

 

 

Beste rijders, organisatie en andere leden van de ONK-ORR familie,

Na een spannend seizoen willen we op 15 november aanstaande graag met jullie terug- en vooruitkijken. Het succes van de in het voor- en najaar gehouden rally’s met daarbij natuurlijk de nu al legendarische Hoornstra Rally van Borger staat helaas in groot contrast met het noodzakelijke annuleren van de Mini Dakar Hardenberg. Echter, we willen het toch zeer mooie seizoen alsnog graag zeer feestelijk met iedereen afsluiten! Daarom organiseren we op zaterdag avond 15 november een belangrijke bespreking/rijdersvergadering en aansluitend een gezellige en feestelijke avond met heerlijk eten, drinken en muziek georganiseerd op het EVM19 Resort op het Eiland van Maurik, Maurik.

Dit “Rally Resort” zal die avond van 17.30 tot 23.00 uur in het teken staan van het NK Offroad Racing, waarbij we met z’n allen gaan genieten van een hapje, een drankje en wellicht een dansje.

Uiteraard zal er ook tijd zijn voor enkele serieuze momenten. We willen even stil staan bij het verloop van het seizoen en de verschillende uitdagingen die wij als ONK met z’n allen zullen moeten aangaan voor volgend jaar. Hierin willen we ook graag iedereen de ruimte geven om hierover mee te denken, uiteindelijk wordt het ONK OffRoad immers door ons allemaal gecreëerd!

En…. we gaan reeds een kleine trigger geven over de eerste concrete plannen voor 2015….

Het wordt een gedenkwaardige, belangrijke en gezellige avond voor iedereen die bij het ONK OffRoad is betrokken. We nodigen dan ook zeker niet alleen de rijders en navigatoren uit, maar ook alle aanhang en hun technische ondersteuning zijn zeer van harte welkom! We hebben voor elke “auto” 6 plaatsen gereserveerd. De deelname aan deze avond is deels gesponsord door één van onze partners en het diner en een aantal drankjes per persoon zijn dan ook geheel gratis! Mocht je met meer dan 6 personen willen komen, dan vragen wij voor elke meer-persoon slechts € 10,00 als kleine bijdrage in onze kosten. Laat dit je er zeker niet van weerhouden om iedereen die betrokken is bij je team uit te nodigen, het wordt een leuke, mooie en gezellig afsluiting van een prachtseizoen waaraan iedereen hard heeft meegewerkt!

Wij zouden het zeer waarderen als iedereen zich voor 8 november aanmeldt met het aantal personen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot 15 november!

Met modderige groet,

Stichting NTA
ONK OffRoad Racing