Derde editie 4WD Festival op 7 september in Oss

b_600_0_16777215_00_images_09-RALLYMANIACS_2014_4wd_festival_Oss_02.jpg
4WD magazine organiseert hét 4WD Event van Nederland en België waar alles op het gebied van 4x4 te zien en te beleven is. En waar je in het rallybivak je Dakarhelden in levende lijve kan ontmoeten!

Op 7 september staat Oss in het teken van de wondere wereld die 4WD heet. Op het off-road terrein "De Witte Ruysheuvel" zal een heus rallybivak opgebouwd worden. Teams en coureurs als Tim Coronel en Dakar De Rooy zullen aanwezig zijn. Zij zullen het publiek tijdens demo's laten zien hoe het er echt aan toe gaat tijdens "Le Dakar". Het publiek kan tevens kans maken op een rit met één van de Dakar Auto's of trucks! Op het bivak zullen ook teams aanwezig zijn van de NK Off Road Racing en wordt de Warrior Challenge tijdens het 4WD Festival gereden.

Maar het 4WD Festival biedt veel meer: 60 Bedrijven die op welke manier dan ook actief zijn op het gebied van 4x4 zullen zich aan het publiek presenteren. Vanaf het main stage zal Olav Mols Grand Prix Radio verslag doen van de Dakar demo's, coureurs het hemd van het lijf vragen en de muziek verzorgen. 

4WD Festival is een spektakel voor groot en klein. Kids kunnen zich prima vermaken in de "Kids World" waar van alles voor hen te beleven is. Op de Car Catwalk zijn de mooiste, nieuwste, gekste 4x4's te bewonderen. Er is een cateringdorp centraal gelegen in het standhoudersdorp en bezoekers met een eigen 4x4 kunnen op het circuit vrij rijden met hun eigen auto. 

Tickets zijn te koop via de website www.4wdfestival.nl