Tim Coronel en Team de Rooy naar 4WD Festival

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_4wdfestival_dsc04304.jpg

7 September aanstaande wordt in Oss de derde editie van het 4WD Festival gehouden. Op dit festival dat zich richt op alles wat met 4x4 autosport te maken heft, mogen deelnemers van Dakar niet ontbreken. Zo zijn onder andere Tim Coronel en Dakarteam de Rooy aanwezig.

Tim Coronel zal het meest brede 4x4 spektakel van Nederland officieel openen en het publiek natuurlijk trakteren op een wervelende show met zijn Dakar Buggy. Het publiek kan het Dakar/Rally Bivak bezoeken en van heel dichtbij kennismaken met de teams. Tijdens de demo’s krijgen bezoekers  de gelegenheid om mee te rijden met de rally teams.

Maar er is meer te beleven in Oss: Jeep zal de nieuwe Renegade presenteren en de Warrior Challenge wordt hier georganiseerd. Grandprixradio, het radiostation van Olav Mol, zal vanaf het main stage de muziek verzorgen en verslag doen van de Dakar demo’s.

In het standhoudersdorp presenteren ruim 60 bedrijven zich aan het publiek: van 4x4-automerken en leveranciers van accessoires en -equipment tot reisorganisaties, lifestyle en outdoor-organisaties en 4WD clubs.

Gedurende de hele dag is er een 4x4-show bij het 4WD Festival:  behalve talloze nieuwe 4x4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Bij het uitgebreide horecaplein met terras kan de inwendige mens worden verzorgd en ook voor kids biedt het 4WD Festival veel fun: naast alle stoere 4x4’s op het festivalterrein,  staan er voor hen de Jungle Adventure-skelters, een racebaan met radiografische bestuurbare Dakar-auto’s, een draaimolen, 2 luchtkussens en een heuse klimtoren klaar. Dat alles maakt, dat het 4WD Festivalvoor jong en oud een complete dag 4x4-plezier is.

Tickets zijn online via de website www.4wdfestival.nl verkrijgbaar. De toegangsprijs is € 4.50, kinderen tot 12 jaar gratis toegang en parkeren is kosteloos. Op de website www.4wdfestival.nl  staat alle informatie, het programma en de laatste updates!

Foto: 4WD Festival